Search
Close this search box.
  1. blackfriday
  2. Fujifilm X-T5 Zwart + XF 33mm f/1.4 R LM WR

zb_mp_product] Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deal voor de Fujifilm X-T5 Zwart + XF 33mm f/1.4 R LM WR. Tijdens Black Friday kan je flinke korting scoren op jouw favoriete artikelen, waaronder deze Fujifilm 16719201.

Specificaties Fujifilm X-T5 Zwart + XF 33mm f/1.4 R LM WR

Merk

Fujifilm

Fabrikantcode

16719201

Omschrijving van de Fujifilm X-T5 Zwart + XF 33mm f/1.4 R LM WR

De Fujifilm X-T5 Zwart + XF 33mm f/1.4 R LM WR is een buitengewone set die speciaal is ontworpen voor professionele fotografen. Met de toegevoegde 33mm primelens kun je moeiteloos prachtige straat-, landschaps- en architectuurfoto's maken. Dankzij het indrukwekkende maximale diafragma van f/1.4 kun je een beperkte scherptediepte creëren, waardoor de achtergrond vaag wordt. Dit zorgt ervoor dat het onderwerp dat je fotografeert loskomt van de achtergrond, waardoor je foto's een artistiek en sfeervol effect krijgen. De compacte vormgeving van deze set maakt het gemakkelijk om deze overal mee naartoe te nemen. Of je nu op reis bent of gewoon onderweg bent, je kunt de set moeiteloos meenemen zonder extra bagage. Met de korte minimale sluitertijd van 1/180.000 kun je snelle acties en bewegende onderwerpen haarscherp vastleggen, waardoor deze set perfect is voor sportfotografie. Daarnaast kun je met een maximale snelheid van 20 frames per seconde scherpe foto's maken van bewegende onderwerpen, waardoor je de dynamiek van de stad en voorbijgangers kunt vastleggen. De body van de camera is uitgerust met beeldstabilisatie, waardoor je zelfs bij weinig licht scherpe foto's kunt maken met een langere sluitertijd. Dit is uiterst handig wanneer je in donkere omstandigheden.

Pluspunten
  • Met de 33mm primelens maak je straat-, landschaps- en architectuurfoto's. Dankzij de korte minimale sluitertijd van 1/180.000 bevries je bewegingen, wat handig is voor actiefotografie. De beeldstabilisatie in de behuizing compenseert bewegingsonscherpte tot wel 7 stops.

Minpunten
  • Er wordt geen SD-kaart bijgevoegd.

Veelgestelde vragen over de Fujifilm X-T5 Zwart + XF 33mm f/1.4 R LM WR en de Black Friday deal

Om te kijken wat de Black Friday deal is voor de Fujifilm X-T5 Zwart + XF 33mm f/1.4 R LM WR klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan doorverwezen naar de webshop waar je de Black Friday deal kunt bekijken.

Wij doen niet de verkoop van de Fujifilm X-T5 Zwart + XF 33mm f/1.4 R LM WR. Als je de Fujifilm X-T5 Zwart + XF 33mm f/1.4 R LM WR wenst aan te schaffen ga je naar de webwinkel door op de button ‘Bekijk de prijs’ te klikken.

De kwaliteit van de Fujifilm X-T5 Zwart + XF 33mm f/1.4 R LM WR is met Black Friday hetzelfde als andere dagen. Echter krijg je met Black Friday korting.