Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. blackfriday
  2. Fujifilm X-T5 Zwart + XF 50mm f/2.0 R WR

zb_mp_product] Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deal voor de Fujifilm X-T5 Zwart + XF 50mm f/2.0 R WR. Tijdens Black Friday kan je flinke korting scoren op jouw favoriete artikelen, waaronder deze Fujifilm 16536611.

Specificaties Fujifilm X-T5 Zwart + XF 50mm f/2.0 R WR

Merk

Fujifilm

Fabrikantcode

16536611

Omschrijving van de Fujifilm X-T5 Zwart + XF 50mm f/2.0 R WR

De Fujifilm X-T5 Zwart + XF 50mm f/2.0 R WR is een perfecte set voor de gepassioneerde portretfotograaf. Met de meegeleverde 50mm primelens, met een indrukwekkend maximaal diafragma van f/2.0, creëer je moeiteloos portretfoto's met een prachtige onscherpte op de achtergrond. Hierdoor komt het onderwerp van de foto echt tot leven en springt het los van de achtergrond. De Fujifilm X-T5 is uitgerust met een grote 40.2 megapixel beeldsensor, wat ervoor zorgt dat je foto's haarscherp zijn, zelfs als je ze op groot formaat afdrukt. Deze sensor is ook zeer lichtgevoelig, waardoor het ideaal is voor situaties met weinig licht en het spelen met schaduwen. Je foto's zullen gedetailleerd zijn en weinig ruis bevatten. Met een minimale sluitertijd van 1/180.000 seconde kun je elke beweging bevriezen en zonder problemen sportevenementen of snelle dieren vastleggen. Dit kan zelfs met een indrukwekkende snelheid van 20 frames per seconde, zodat je geen enkel actiemoment zult missen. Dankzij de ingebouwde beeldstabilisatie maak je ook bij langere sluitertijden haarscherpe foto's uit de hand, wat ideaal is voor fotograferen in donkere omstandigheden. Daarnaast kun je met deze camera ook trillingsvrije videobeelden opnemen, zodat je altijd verzekerd bent van.

Pluspunten
  • Met de 50mm primelens kun je portretfoto's maken met een mooie onscherpe achtergrond. Dankzij de korte minimale sluitertijd van 1/180.000 seconde kun je bewegingen bevriezen, bijvoorbeeld tijdens een sportwedstrijd. De beeldstabilisatie in het camerabody compenseert bewegingsonscherpte tot wel 7 stops.

Minpunten
  • Er wordt geen memory card bijgeleverd.

Veelgestelde vragen over de Fujifilm X-T5 Zwart + XF 50mm f/2.0 R WR en de Black Friday deal

Om te kijken wat de Black Friday deal is voor de Fujifilm X-T5 Zwart + XF 50mm f/2.0 R WR klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan doorverwezen naar de webshop waar je de Black Friday deal kunt bekijken.

Wij doen niet de verkoop van de Fujifilm X-T5 Zwart + XF 50mm f/2.0 R WR. Als je de Fujifilm X-T5 Zwart + XF 50mm f/2.0 R WR wenst aan te schaffen ga je naar de webwinkel door op de button ‘Bekijk de prijs’ te klikken.

De kwaliteit van de Fujifilm X-T5 Zwart + XF 50mm f/2.0 R WR is met Black Friday hetzelfde als andere dagen. Echter krijg je met Black Friday korting.