Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. blackfriday
  2. Fujifilm X100V Zilver

zb_mp_product] Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deal voor de Fujifilm X100V Zilver. Tijdens Black Friday kan je flinke korting scoren op jouw favoriete artikelen, waaronder deze Fujifilm 16642965.

Specificaties Fujifilm X100V Zilver

Merk

Fujifilm

Fabrikantcode

16642965

Omschrijving van de Fujifilm X100V Zilver

De Fujifilm X100V Zilver is een krachtige compactcamera met een indrukwekkende resolutie van 26,1 megapixels, speciaal ontworpen voor straat- en reportagefotografen van gevorderd tot expert niveau. Deze camera biedt niet alleen de mogelijkheid om prachtige foto's te maken, maar ook gedetailleerde 4K-video's. Met zijn vaste 23mm lens en een maximaal diafragma van f/2.0, is de X100V uiterst lichtsterk. Dankzij de relatief grote APS-C sensor worden je beelden levendig en vol details. Het ontwerp van deze camera is geïnspireerd op de klassieke analoge camera's, met een intuïtieve bediening door middel van draaiwielen, knoppen en een diafragmaring. Met 425 autofocuspunten verspreid over bijna het hele beeldveld, kan de X100V snel en nauwkeurig scherpstellen van punt tot punt. Bovendien beschikt de camera over ingebouwde gezichts- en oogdetectie, waardoor automatisch wordt scherpgesteld op het gezicht of het oog van het onderwerp. Dit bespaart je de moeite om handmatig het autofocuspunt te verplaatsen tijdens het fotograferen van modellen. De vaste 23mm lens heeft een cropfactor van 1,5x, wat overeenkomt met een brandpuntsafstand van 35mm. Dit maakt het ideaal voor straat- en reportagefotografie, waarbij je dicht bij je onderwerp wilt komen zonder afbreuk te doen aan de context. Met het maximale diafragma.

Pluspunten
  • De camera is geschikt voor donkere situaties vanwege het maximale diafragma van f/2.0 en de relatief grote APS-C sensor. Met deze compactcamera kun je filmen in 4K met 30 fps of in full hd met 120 fps. Dankzij de stof- en spatwaterdichte behuizing kun je de camera meenemen tijdens slechte weersomstandigheden.

Minpunten
  • De camera is uitgerust met een lens met een vaste brandpuntsafstand van 23mm, waardoor je niet kunt inzoomen. Er is geen beeldstabilisatie aanwezig om bewegingsonscherpte te verminderen.

Veelgestelde vragen over de Fujifilm X100V Zilver en de Black Friday deal

Om te kijken wat de Black Friday deal is voor de Fujifilm X100V Zilver klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan doorverwezen naar de webshop waar je de Black Friday deal kunt bekijken.

Wij doen niet de verkoop van de Fujifilm X100V Zilver. Als je de Fujifilm X100V Zilver wenst aan te schaffen ga je naar de webwinkel door op de button ‘Bekijk de prijs’ te klikken.

De kwaliteit van de Fujifilm X100V Zilver is met Black Friday hetzelfde als andere dagen. Echter krijg je met Black Friday korting.