Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. blackfriday
  2. Fujifilm X100V Zwart

zb_mp_product] Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deal voor de Fujifilm X100V Zwart. Tijdens Black Friday kan je flinke korting scoren op jouw favoriete artikelen, waaronder deze Fujifilm 16643036.

Specificaties Fujifilm X100V Zwart

Merk

Fujifilm

Fabrikantcode

16643036

Omschrijving van de Fujifilm X100V Zwart

De Fujifilm X100V Zwart is een krachtige compactcamera met 26,1 megapixels, speciaal ontworpen voor straat- en reportagefotografen van gevorderd tot expert niveau. Met deze camera kun je niet alleen prachtige foto's maken, maar ook gedetailleerde 4K-video's vastleggen. De X100V is uitgerust met een vaste 23mm lens met een maximaal diafragma van f/2.0, waardoor hij erg lichtsterk is. Dit gecombineerd met de relatief grote APS-C sensor zorgt voor adembenemende beeldkwaliteit en de mogelijkheid om zelfs bij weinig licht scherpe foto's te maken. Het ontwerp van de X100V doet denken aan een klassieke analoge camera, met een diafragmaring, draaiwielen en knoppen die gemakkelijk te bedienen zijn. Deze camera beschikt over 425 autofocuspunten die bijna het hele beeldveld beslaan, waardoor je snel en nauwkeurig kunt scherpstellen. Bovendien heeft de camera ingebouwde gezichts- en oogdetectie, waardoor hij automatisch scherpstelt op het gezicht of oog van het onderwerp. Dit betekent dat je tijdens het fotograferen van modellen de joystick niet hoeft te gebruiken om het autofocuspunt aan te passen. De vaste 23mm lens, equivalent aan 35mm vanwege de cropfactor van 1,5x, is ideaal voor straat- en reportagefotografie. Met een maximaal diafragma van f/2.0 kun je een prachtige onscherpe achtergrond creë.

Pluspunten
  • Het maximale diafragma van f/2.0 en de relatief grote APS-C sensor maken de camera geschikt voor donkere situaties. -> De camera is geschikt voor donkere situaties vanwege het maximale diafragma van f/2.0 en de relatief grote APS-C sensor. Je filmt met deze compactcamera in 4K met 30 fps of full hd met 120 fps. -> Met deze compactcamera kun je filmen in 4K met 30 fps of full hd met 120 fps. De behuizing is stof- en spatwaterdicht, waardoor je de camera meeneemt tijdens slechte weersomstandigheden. -> De camera heeft een behuizing die stof- en spatwaterdicht is, zodat je hem kunt meenemen tijdens slechte weersomstandigheden.

Minpunten
  • De camera heeft een 23mm-lens met een vast brandpunt, dus het is niet mogelijk om te zoomen. Er is geen beeldstabilisatie aanwezig om bewegingsonscherpte te verminderen.

Veelgestelde vragen over de Fujifilm X100V Zwart en de Black Friday deal

Om te kijken wat de Black Friday deal is voor de Fujifilm X100V Zwart klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan doorverwezen naar de webshop waar je de Black Friday deal kunt bekijken.

Wij doen niet de verkoop van de Fujifilm X100V Zwart. Als je de Fujifilm X100V Zwart wenst aan te schaffen ga je naar de webwinkel door op de button ‘Bekijk de prijs’ te klikken.

De kwaliteit van de Fujifilm X100V Zwart is met Black Friday hetzelfde als andere dagen. Echter krijg je met Black Friday korting.