Search
Close this search box.
  1. blackfriday
  2. Google Chromecast 2K met Google TV + Google Nest Mini Zwart

zb_mp_product] Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deal voor de Google Chromecast 2K met Google TV + Google Nest Mini Zwart. Tijdens Black Friday kan je flinke korting scoren op jouw favoriete artikelen, waaronder deze Google Nest GA00781-EU.

Specificaties Google Chromecast 2K met Google TV + Google Nest Mini Zwart

Merk

Google Nest

Fabrikantcode

GA00781-EU

Omschrijving van de Google Chromecast 2K met Google TV + Google Nest Mini Zwart

Met de Google Chromecast 2K met Google TV + Google Nest Mini zwart voeg je niet één, maar twee slimme assistenten toe aan je Smart Home systeem. Dankzij deze combinatie kun je nu vanaf twee verschillende plekken in huis je slimme apparaten bedienen. Maar dat is nog niet alles, want de Chromecast maakt je televisie ook nog eens een stuk slimmer. Met het nieuwe Google TV Smart platform kun je eenvoudig je favoriete series bekijken, die je eerder hebt doorgegeven aan je Nest Mini. Wat deze set nog unieker maakt, is dat je nu gewoon kunt praten tegen je nieuwe Smart Hub. Stel je voor dat je zegt dat je televisie wilt kijken, en de Nest Mini zet dankzij de Chromecast automatisch je tv aan. En het beste is nog wel dat de Google Assistant precies weet wanneer je je tv uitzet. Hierdoor kun je ervoor kiezen dat de Nest Mini automatisch rustige muziek aanzet wanneer je klaar bent met je nieuwste serie. Zo kun je heerlijk ontspannen en genieten van je vrije tijd, terwijl je apparaten naadloos met elkaar samenwerken. Met de Google Chromecast 2K met Google TV + Google Nest Mini zwart haal je een complete en geavanceerde Smart Home ervaring in huis. Bedien je slimme apparaten vanaf meerdere plekken, geniet van je favoriete series op het nieuwe Google TV Smart platform en laat de Google Assistant je leven een stuk gemakkelijker maken. Wacht niet langer en ervaar zelf het gemak en de eindeloze mogelijkheden van deze slimme assistenten.

Pluspunten
  • Dankzij de krachtige processor kan je films en series kijken in Full HD met HDR. Met het Google TV platform bekijk je al je films en series in één menu en kan je ook films en series opslaan om later te kijken als je niet thuis bent. Met dit pakket kan je de televisie eenvoudig inschakelen met slechts één spraakopdracht.

Minpunten
  • Sluit deze Chromecast aan met behulp van een stroomkabel.

Veelgestelde vragen over de Google Chromecast 2K met Google TV + Google Nest Mini Zwart en de Black Friday deal

Om te kijken wat de Black Friday deal is voor de Google Chromecast 2K met Google TV + Google Nest Mini Zwart klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan doorverwezen naar de webshop waar je de Black Friday deal kunt bekijken.

Wij doen niet de verkoop van de Google Chromecast 2K met Google TV + Google Nest Mini Zwart. Als je de Google Chromecast 2K met Google TV + Google Nest Mini Zwart wenst aan te schaffen ga je naar de webwinkel door op de button ‘Bekijk de prijs’ te klikken.

De kwaliteit van de Google Chromecast 2K met Google TV + Google Nest Mini Zwart is met Black Friday hetzelfde als andere dagen. Echter krijg je met Black Friday korting.