Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. blackfriday
  2. Google Chromecast 4K Duo pack

zb_mp_product] Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deal voor de Google Chromecast 4K Duo pack. Tijdens Black Friday kan je flinke korting scoren op jouw favoriete artikelen, waaronder deze Google GA01919-NL.

Specificaties Google Chromecast 4K Duo pack

Merk

Google

Fabrikantcode

GA01919-NL

Omschrijving van de Google Chromecast 4K Duo pack

Met het Google Chromecast 4K duo pack maak je niet één, maar twee televisies slim. Deze nieuwe versie van de Chromecast is uitgerust met het geavanceerde Google TV smart platform, waardoor je al je favoriete films en series gemakkelijk kunt vinden in het hoofdmenu. Het zoeken naar nieuwe series is nu nog eenvoudiger geworden, omdat de Chromecast aanbevelingen doet op basis van je eerdere kijksessies. Zo hoef je nooit meer lang te zoeken naar iets om te binge-watchen. De twee Chromecasts werken naadloos samen met je Google assistent, waardoor je ze eenvoudig kunt bedienen met spraakbesturing via de afstandsbediening of met behulp van je smart hubs. Daarnaast heeft de Chromecast een handige functie waarmee hij je televisies automatisch inschakelt zodra je thuiskomt van je werk of de woonkamer binnenloopt. En als het tijd is om te gaan slapen, schakelt je assistent de televisie in de slaapkamer automatisch uit, zodat je zonder zorgen kunt gaan slapen. Met het Google Chromecast 4K duo pack ben je verzekerd van een ultieme kijkervaring op twee televisies tegelijkertijd. Geniet van je favoriete films en series met de beste beeldkwaliteit, dankzij de ondersteuning van 4K. Verander je gewone televisies in smart tv's en ontdek een wereld van entertainment binnen handbereik.

Pluspunten
  • De afstandsbediening is voorzien van een ingebouwde microfoon, zodat je de Chromecast ook kunt bedienen met je stem. Dankzij de krachtige processor geniet je van films en series in Ultra HD met HDR. Met het Google TV-platform heb je al je films en series overzichtelijk in één menu en kun je ook films en series opslaan om later te bekijken wanneer je niet thuis bent.

Minpunten
  • Sluit deze Chromecast aan met een stroomkabel.

Veelgestelde vragen over de Google Chromecast 4K Duo pack en de Black Friday deal

Om te kijken wat de Black Friday deal is voor de Google Chromecast 4K Duo pack klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan doorverwezen naar de webshop waar je de Black Friday deal kunt bekijken.

Wij doen niet de verkoop van de Google Chromecast 4K Duo pack. Als je de Google Chromecast 4K Duo pack wenst aan te schaffen ga je naar de webwinkel door op de button ‘Bekijk de prijs’ te klikken.

De kwaliteit van de Google Chromecast 4K Duo pack is met Black Friday hetzelfde als andere dagen. Echter krijg je met Black Friday korting.