zb_mp_product] Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deal voor de Google Chromecast 4K met Google TV + Google Nest Cam Indoor. Tijdens Black Friday kan je flinke korting scoren op jouw favoriete artikelen, waaronder deze Google Nest GA01998-FR.

Specificaties Google Chromecast 4K met Google TV + Google Nest Cam Indoor

Merk

Google Nest

Fabrikantcode

GA01998-FR

Omschrijving van de Google Chromecast 4K met Google TV + Google Nest Cam Indoor

Geniet zorgeloos van al je geliefde films met de Google Chromecast 4K met Google TV + Google Nest Cam Indoor. Met deze Chromecast installeer je eenvoudig al je favoriete streamingdiensten op je televisie. Daarnaast biedt het apparaat een overzichtelijk menu waarin je moeiteloos door al je series en films van verschillende apps kunt bladeren. Dit bespaart je kostbare tijd bij het zoeken naar nieuwe films, zodat je nog langer kunt genieten van je favoriete series. Terwijl jij je onderdompelt in je filmavond, houdt de Google Nest Cam ondertussen een oogje in het zeil in andere kamers van je huis. Zodra de camera beweging detecteert, ontvang je direct een melding op je televisie. Je kunt zelfs de camerabeelden van bijvoorbeeld de babykamer in een hoekje van het scherm afspelen, zodat je altijd een oogje in het zeil kunt houden. Zo combineert deze bundel van Chromecast en Nest Cam gemak en veiligheid op een unieke manier. Met de Google Chromecast 4K met Google TV + Google Nest Cam Indoor geniet je niet alleen van een grenzeloze entertainmentervaring, maar creëer je ook een veilige omgeving voor jezelf en je dierbaren. Laat je verrassen door de ultieme combinatie van streamingplezier en beveiligingstechnologie.

Pluspunten
  • Dankzij de krachtige processor kunt u films en series in Ultra HD met HDR bekijken. Met het Google TV-platform kunt u al uw films en series in één menu bekijken en ook films en series opslaan om later te bekijken wanneer u niet thuis bent. Bekijk met een gerust hart films terwijl de Nest Cam een andere kamer in de gaten houdt.

Minpunten
  • Sluit deze Chromecast aan met een stroomkabel.

Veelgestelde vragen over de Google Chromecast 4K met Google TV + Google Nest Cam Indoor en de Black Friday deal

Om te kijken wat de Black Friday deal is voor de Google Chromecast 4K met Google TV + Google Nest Cam Indoor klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan doorverwezen naar de webshop waar je de Black Friday deal kunt bekijken.

Wij doen niet de verkoop van de Google Chromecast 4K met Google TV + Google Nest Cam Indoor. Als je de Google Chromecast 4K met Google TV + Google Nest Cam Indoor wenst aan te schaffen ga je naar de webwinkel door op de button ‘Bekijk de prijs’ te klikken.

De kwaliteit van de Google Chromecast 4K met Google TV + Google Nest Cam Indoor is met Black Friday hetzelfde als andere dagen. Echter krijg je met Black Friday korting.

Bekijk nog meer Back Friday deals