zb_mp_product] Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deal voor de Google Chromecast 4K met Google TV + Google Nest Doorbell. Tijdens Black Friday kan je flinke korting scoren op jouw favoriete artikelen, waaronder deze Google Nest GA01318-FR.

Specificaties Google Chromecast 4K met Google TV + Google Nest Doorbell

Merk

Google Nest

Fabrikantcode

GA01318-FR

Omschrijving van de Google Chromecast 4K met Google TV + Google Nest Doorbell

Met de Google Chromecast 4K met Google TV + Google Nest Doorbell zie je nu op je televisie wat er precies voor je deur gebeurt. Deze geavanceerde combinatie stelt je in staat om de Nest Doorbell zowel bedraad als draadloos te installeren, zodat je altijd meldingen ontvangt wanneer er iemand voor je deur staat. Zelfs als je op dat moment al naar je favoriete tv-programma kijkt, krijg je direct een melding op het scherm van je televisie. Je kunt dan direct zien wie er voor je deur staat en zelfs met je gasten praten via de afstandsbediening van je Chromecast. Naast deze handige deurbel-functionaliteit, biedt de Chromecast 4K ook het slimme Google TV-systeem. Hiermee heb je toegang tot al je favoriete series en films, rechtstreeks op je televisie. Met de Google Chromecast 4K met Google TV + Google Nest Doorbell haal je dus niet alleen een geavanceerd deurbel-systeem in huis, maar ook een entertainment-hub waar je eindeloos van kunt genieten. Upgrade je tv-kijkervaring en blijf tegelijkertijd op de hoogte van wat er zich afspeelt voor je deur.

Pluspunten
  • Dankzij de krachtige processor kun je films en series in Ultra HD met HDR bekijken. Met het Google TV-platform heb je al je films en series in één menu en kun je ook films en series opslaan om later te bekijken wanneer je niet thuis bent. Met dit pakket kun je op je televisie zien wie er voor de deur staat.

Minpunten
  • Sluit deze Chromecast aan met een stroomkabel.

Veelgestelde vragen over de Google Chromecast 4K met Google TV + Google Nest Doorbell en de Black Friday deal

Om te kijken wat de Black Friday deal is voor de Google Chromecast 4K met Google TV + Google Nest Doorbell klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan doorverwezen naar de webshop waar je de Black Friday deal kunt bekijken.

Wij doen niet de verkoop van de Google Chromecast 4K met Google TV + Google Nest Doorbell. Als je de Google Chromecast 4K met Google TV + Google Nest Doorbell wenst aan te schaffen ga je naar de webwinkel door op de button ‘Bekijk de prijs’ te klikken.

De kwaliteit van de Google Chromecast 4K met Google TV + Google Nest Doorbell is met Black Friday hetzelfde als andere dagen. Echter krijg je met Black Friday korting.

Bekijk nog meer Back Friday deals