Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. blackfriday
  2. Google Chromecast 4K met Google TV + Google Nest Hub 2 Chalk

zb_mp_product] Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deal voor de Google Chromecast 4K met Google TV + Google Nest Hub 2 Chalk. Tijdens Black Friday kan je flinke korting scoren op jouw favoriete artikelen, waaronder deze Google Nest GA01331-FR.

Specificaties Google Chromecast 4K met Google TV + Google Nest Hub 2 Chalk

Merk

Google Nest

Fabrikantcode

GA01331-FR

Omschrijving van de Google Chromecast 4K met Google TV + Google Nest Hub 2 Chalk

Maak een vliegende start met je Smart Home met de Google Chromecast 4K en de Google Nest Hub 2 Chalk. Dit geweldige pakket stelt je in staat om je televisie slim te maken en deze direct te koppelen aan je gloednieuwe Nest Hub. Vanuit elke hoek van de kamer kun je eenvoudig de televisie aan- en uitzetten met behulp van spraakbesturing op de Hub. Als een collega je een filmtip geeft, kun je deze direct noteren op de Nest Hub. 's Avonds, wanneer je de tv aanzet, zorgt de Chromecast ervoor dat de film alvast voor je klaarstaat. Het is aan te raden om de Hub in een andere kamer te plaatsen dan de Chromecast, omdat je met de afstandsbediening van de Chromecast ook alle slimme apparaten in huis kunt bedienen. Zo leg je een solide basis voor je Smart Home-systeem en maak je van je televisie een slimme entertainmentsensatie.

Pluspunten
  • Dankzij de krachtige processor bekijk je films en series in Ultra HD met HDR. Met het Google TV-platform kun je al je films en series in één menu zien en ook films en series opslaan om later te bekijken als je niet thuis bent. Met dit pakket kun je de televisie eenvoudig inschakelen met één spraakopdracht.

Minpunten
  • Je verbindt deze Chromecast met een stroomkabel.

Veelgestelde vragen over de Google Chromecast 4K met Google TV + Google Nest Hub 2 Chalk en de Black Friday deal

Om te kijken wat de Black Friday deal is voor de Google Chromecast 4K met Google TV + Google Nest Hub 2 Chalk klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan doorverwezen naar de webshop waar je de Black Friday deal kunt bekijken.

Wij doen niet de verkoop van de Google Chromecast 4K met Google TV + Google Nest Hub 2 Chalk. Als je de Google Chromecast 4K met Google TV + Google Nest Hub 2 Chalk wenst aan te schaffen ga je naar de webwinkel door op de button ‘Bekijk de prijs’ te klikken.

De kwaliteit van de Google Chromecast 4K met Google TV + Google Nest Hub 2 Chalk is met Black Friday hetzelfde als andere dagen. Echter krijg je met Black Friday korting.