Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. blackfriday
  2. Google Chromecast 4K met Google TV + Google Nest Hub 2 Charcoal

zb_mp_product] Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deal voor de Google Chromecast 4K met Google TV + Google Nest Hub 2 Charcoal. Tijdens Black Friday kan je flinke korting scoren op jouw favoriete artikelen, waaronder deze Google Nest GA01892-FR.

Specificaties Google Chromecast 4K met Google TV + Google Nest Hub 2 Charcoal

Merk

Google Nest

Fabrikantcode

GA01892-FR

Omschrijving van de Google Chromecast 4K met Google TV + Google Nest Hub 2 Charcoal

Begin je Smart Home avontuur met de Google Chromecast 4K en de Google Nest Hub 2 Charcoal. Dit pakket stelt je in staat om je televisie slim te maken en direct te koppelen aan je nieuwe Nest Hub. Met de spraakbesturing op de Hub kun je vanuit elke hoek van de kamer de televisie aan- en uitzetten. Als een collega je een filmaanbeveling geeft, kun je deze noteren op de Nest Hub en 's avonds, wanneer je de tv aanzet, staat de Chromecast al klaar met de film. Plaats de Hub bij voorkeur in een andere kamer dan de Chromecast, omdat je de afstandsbediening van de Chromecast ook kunt gebruiken om alle slimme apparaten in huis te bedienen. Hiermee leg je een solide basis voor je Smart Home systeem en maak je je televisie slim. De Google Chromecast 4K biedt je de mogelijkheid om te genieten van haarscherpe 4K-beelden op je televisie. Door simpelweg de Chromecast in de HDMI-poort van je tv te pluggen, verander je je gewone televisie in een smart tv. Met de Google Nest Hub 2 Charcoal heb je een handige hub waarmee je al je slimme apparaten kunt bedienen en eenvoudig toegang hebt tot informatie, entertainment en meer. De combinatie van deze twee apparaten biedt je een naadloze Smart Home ervaring waarbij je met gemak je televisie en andere slimme apparaten in huis kunt aansturen. Maak je klaar om te genieten van een wereld vol entertainment en gemak, terwijl je jouw Smart Home naar een hoger niveau tilt.

Pluspunten
  • Dankzij de krachtige processor bekijk je films en series in Ultra HD met HDR. Met het Google TV-platform worden al je films en series weergegeven in één menu en kun je ook films en series opslaan om later te bekijken als je niet thuis bent. Met dit pakket zet je de televisie eenvoudig aan met één spraakopdracht.

Minpunten
  • Je verbindt deze Chromecast met een stroomkabel.

Veelgestelde vragen over de Google Chromecast 4K met Google TV + Google Nest Hub 2 Charcoal en de Black Friday deal

Om te kijken wat de Black Friday deal is voor de Google Chromecast 4K met Google TV + Google Nest Hub 2 Charcoal klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan doorverwezen naar de webshop waar je de Black Friday deal kunt bekijken.

Wij doen niet de verkoop van de Google Chromecast 4K met Google TV + Google Nest Hub 2 Charcoal. Als je de Google Chromecast 4K met Google TV + Google Nest Hub 2 Charcoal wenst aan te schaffen ga je naar de webwinkel door op de button ‘Bekijk de prijs’ te klikken.

De kwaliteit van de Google Chromecast 4K met Google TV + Google Nest Hub 2 Charcoal is met Black Friday hetzelfde als andere dagen. Echter krijg je met Black Friday korting.