zb_mp_product] Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deal voor de Google Chromecast 4K met Google TV + Google Nest Mini Zwart. Tijdens Black Friday kan je flinke korting scoren op jouw favoriete artikelen, waaronder deze Google Nest GA00781-EU.

Specificaties Google Chromecast 4K met Google TV + Google Nest Mini Zwart

Merk

Google Nest

Fabrikantcode

GA00781-EU

Omschrijving van de Google Chromecast 4K met Google TV + Google Nest Mini Zwart

Met de Google Chromecast 4K met Google TV + Google Nest Mini zwart voeg je niet één, maar twee slimme assistenten toe aan je Smart Home systeem. Hierdoor kun je vanaf twee verschillende plekken in huis al je slimme apparaten bedienen. Maar dat is niet alles! Deze Chromecast maakt je televisie ook nog eens een stuk slimmer door middel van het nieuwe Google TV Smart platform. Dankzij de verbinding tussen je Chromecast en de Google Nest Mini, kun je op je televisie eenvoudig de series bekijken die je eerder hebt doorgegeven aan je Nest Mini. En je hoeft niet eens meer op zoek te gaan naar de afstandsbediening, want je kunt simpelweg tegen je nieuwe Smart Hub zeggen dat je televisie wilt kijken en de Nest Mini zal dankzij de Chromecast je tv automatisch aanzetten. Maar dat is nog niet alles! De Google Assistant houdt zelfs bij wanneer je de tv uitzet, zodat je ervoor kunt kiezen dat de Nest Mini automatisch rustige muziek afspeelt nadat je klaar bent met je spannende serie. Met de Google Chromecast 4K met Google TV + Google Nest Mini zwart haal je niet alleen een slimme assistent, maar ook een ware entertainment hub in huis. Of je nu je favoriete series wilt kijken of je slimme apparaten wilt bedienen, deze combinatie van Chromecast en Nest Mini zorgt ervoor dat alles binnen handbereik is. Maak je Smart Home systeem compleet en geniet van het gemak en de innovatie die deze producten te bieden hebben.

Pluspunten
  • Dankzij de krachtige processor kan je films en series bekijken in Ultra HD met HDR. Met het Google TV-platform zie je al je films en series in één menu en kan je ook films en series opslaan om later te bekijken wanneer je niet thuis bent. Met dit pakket kan je de televisie eenvoudig aanzetten met één spraakopdracht.

Minpunten
  • Sluit deze Chromecast aan met een stroomkabel.

Veelgestelde vragen over de Google Chromecast 4K met Google TV + Google Nest Mini Zwart en de Black Friday deal

Om te kijken wat de Black Friday deal is voor de Google Chromecast 4K met Google TV + Google Nest Mini Zwart klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan doorverwezen naar de webshop waar je de Black Friday deal kunt bekijken.

Wij doen niet de verkoop van de Google Chromecast 4K met Google TV + Google Nest Mini Zwart. Als je de Google Chromecast 4K met Google TV + Google Nest Mini Zwart wenst aan te schaffen ga je naar de webwinkel door op de button ‘Bekijk de prijs’ te klikken.

De kwaliteit van de Google Chromecast 4K met Google TV + Google Nest Mini Zwart is met Black Friday hetzelfde als andere dagen. Echter krijg je met Black Friday korting.

Bekijk nog meer Back Friday deals