Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. blackfriday
  2. Google Chromecast Full HD met Google TV Duo Pack

zb_mp_product] Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deal voor de Google Chromecast Full HD met Google TV Duo Pack. Tijdens Black Friday kan je flinke korting scoren op jouw favoriete artikelen, waaronder deze Google GA03131-NL.

Specificaties Google Chromecast Full HD met Google TV Duo Pack

Merk

Google

Fabrikantcode

GA03131-NL

Omschrijving van de Google Chromecast Full HD met Google TV Duo Pack

Met de Google Chromecast Full HD duo pack breng je de kracht van Google TV naar twee televisies. Dit innovatieve smart platform stelt je in staat om gemakkelijk al jouw favoriete films en series te vinden in het overzichtelijke hoofdmenu. Dankzij de geavanceerde aanbevelingsfunctie van de nieuwe Chromecast hoef je niet langer eindeloos te zoeken naar nieuwe series. De Chromecast analyseert namelijk jouw eerdere kijksessies en biedt op basis daarvan persoonlijke aanbevelingen aan. Daarnaast biedt deze duo pack volledige integratie met je Google assistent. Dit betekent dat je de Chromecasts kunt bedienen met spraakbesturing via de meegeleverde afstandsbediening of met behulp van je smart hubs. Bovendien zorgt de Chromecast ervoor dat je televisies automatisch worden ingeschakeld na een lange dag werken of zodra je de woonkamer binnenloopt. En wanneer het tijd is om te gaan slapen, schakelt je assistent de televisie automatisch uit in de slaapkamer. Met de Google Chromecast Full HD duo pack haal je niet alleen de nieuwste technologie in huis, maar ook een slimme oplossing om van al je televisies een smart tv te maken. Geniet van het gemak en de veelzijdigheid van Google TV en laat je verrassen door de gepersonaliseerde aanbevelingen. Met deze duo pack ben je klaar om te genieten van eindeloos entertainment, allemaal binnen handbereik.

Pluspunten
  • De afstandsbediening bevat een ingebouwde microfoon, zodat je ook de Chromecast kunt bedienen met je stem. Dankzij de krachtige processor kun je films en series in Full HD met HDR bekijken. Met het Google TV-platform zie je al je films en series in één menu en kun je ook films en series opslaan om later te bekijken wanneer je niet thuis bent.

Minpunten
  • Voor het gamen heb je een geschikte bluetooth controller nodig, deze wordt niet meegeleverd.

Veelgestelde vragen over de Google Chromecast Full HD met Google TV Duo Pack en de Black Friday deal

Om te kijken wat de Black Friday deal is voor de Google Chromecast Full HD met Google TV Duo Pack klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan doorverwezen naar de webshop waar je de Black Friday deal kunt bekijken.

Wij doen niet de verkoop van de Google Chromecast Full HD met Google TV Duo Pack. Als je de Google Chromecast Full HD met Google TV Duo Pack wenst aan te schaffen ga je naar de webwinkel door op de button ‘Bekijk de prijs’ te klikken.

De kwaliteit van de Google Chromecast Full HD met Google TV Duo Pack is met Black Friday hetzelfde als andere dagen. Echter krijg je met Black Friday korting.