Search
Close this search box.
  1. blackfriday
  2. Google Chromecast HD met Google TV + Google Nest Audio Chalk

zb_mp_product] Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deal voor de Google Chromecast HD met Google TV + Google Nest Audio Chalk. Tijdens Black Friday kan je flinke korting scoren op jouw favoriete artikelen, waaronder deze Google Nest GA01420-EU.

Specificaties Google Chromecast HD met Google TV + Google Nest Audio Chalk

Merk

Google Nest

Fabrikantcode

GA01420-EU

Omschrijving van de Google Chromecast HD met Google TV + Google Nest Audio Chalk

Met de Google Chromecast HD met Google TV + Google Nest Audio Chalk haal je het beste uit je Smart Home- en geluidssysteem. Deze combinatie stelt je in staat om je televisie en alle gekoppelde speakers eenvoudig te bedienen met slechts één spraakopdracht. Of je nu muziek wilt afspelen op je televisie of alle speakers in huis wilt inschakelen, met deze set-up is het allemaal mogelijk. Met spraakbesturing kun je niet alleen de Nest Audio en de Chromecast bedienen, maar ook al je andere slimme apparaten in huis. Stel bijvoorbeeld overdag een film klaar door simpelweg de Nest Audio opdracht te geven. Zodra je de Chromecast inschakelt, begint de film die je hebt klaargezet direct af te spelen. En dat is nog niet alles! De Chromecast slaat de muziek van de film op, zodat je nog kunt nagenieten door de filmmuziek op alle speakers in huis af te spelen. Met de Google Chromecast HD met Google TV + Google Nest Audio Chalk ben je verzekerd van een naadloze integratie van je Smart Home- en geluidssysteem. Geniet van een geavanceerde en gebruiksvriendelijke ervaring, waarbij je met gemak kunt genieten van je favoriete films en muziek in elke kamer van je huis. Haal het maximale uit je entertainment met deze revolutionaire set-up.

Pluspunten
  • Dankzij de krachtige processor kan je films en series in Full HD met HDR bekijken. Met het Google TV-platform kan je al je films en series in één menu zien en ook films en series opslaan om later te kijken als je van huis bent. Met dit pakket kan je de televisie eenvoudig inschakelen met één spraakopdracht.

Minpunten
  • Sluit deze Chromecast aan met behulp van een stroomkabel.

Veelgestelde vragen over de Google Chromecast HD met Google TV + Google Nest Audio Chalk en de Black Friday deal

Om te kijken wat de Black Friday deal is voor de Google Chromecast HD met Google TV + Google Nest Audio Chalk klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan doorverwezen naar de webshop waar je de Black Friday deal kunt bekijken.

Wij doen niet de verkoop van de Google Chromecast HD met Google TV + Google Nest Audio Chalk. Als je de Google Chromecast HD met Google TV + Google Nest Audio Chalk wenst aan te schaffen ga je naar de webwinkel door op de button ‘Bekijk de prijs’ te klikken.

De kwaliteit van de Google Chromecast HD met Google TV + Google Nest Audio Chalk is met Black Friday hetzelfde als andere dagen. Echter krijg je met Black Friday korting.