Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. blackfriday
  2. Google Chromecast HD met Google TV + Google Nest Cam Indoor

zb_mp_product] Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deal voor de Google Chromecast HD met Google TV + Google Nest Cam Indoor. Tijdens Black Friday kan je flinke korting scoren op jouw favoriete artikelen, waaronder deze Google Nest GA01998-FR.

Specificaties Google Chromecast HD met Google TV + Google Nest Cam Indoor

Merk

Google Nest

Fabrikantcode

GA01998-FR

Omschrijving van de Google Chromecast HD met Google TV + Google Nest Cam Indoor

Met de Google Chromecast HD met Google TV + Google Nest Cam Indoor Wired kun je met een gerust hart genieten van al je favoriete films en series. Met de Chromecast kun je eenvoudig al je favoriete streamingdiensten installeren op je televisie. Hierdoor heb je toegang tot een breed scala aan films en series van verschillende apps, allemaal samengebracht in één handig menu. Dit betekent dat je minder tijd hoeft te besteden aan het zoeken naar nieuwe films en meer tijd kunt besteden aan het kijken naar je nieuwe favoriete series. Terwijl jij geniet van je films en series, houdt de Google Nest Cam Indoor Wired ondertussen een oogje in het zeil in andere kamers van je huis. Zodra de camera beweging detecteert, ontvang je direct een melding op je televisie. Je kunt zelfs de camerabeelden van bijvoorbeeld de babykamer rechtsonder in het scherm afspelen, zodat je altijd een oogje kunt houden op je kleintje. Met de Google Chromecast HD met Google TV + Google Nest Cam Indoor Wired ben je dus niet alleen verzekerd van eindeloos kijkplezier, maar ook van extra gemoedsrust en veiligheid in je huis.

Pluspunten
  • Dankzij de krachtige processor kijkt u films en series in Full HD met HDR. Met het Google TV-platform kunt u al uw films en series bekijken in één menu en kunt u ook films en series opslaan om later te bekijken wanneer u niet thuis bent. Bekijk met een gerust hart films terwijl de Nest Cam een andere kamer in de gaten houdt.

Minpunten
  • Sluit deze Chromecast aan met een stroomkabel.

Veelgestelde vragen over de Google Chromecast HD met Google TV + Google Nest Cam Indoor en de Black Friday deal

Om te kijken wat de Black Friday deal is voor de Google Chromecast HD met Google TV + Google Nest Cam Indoor klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan doorverwezen naar de webshop waar je de Black Friday deal kunt bekijken.

Wij doen niet de verkoop van de Google Chromecast HD met Google TV + Google Nest Cam Indoor. Als je de Google Chromecast HD met Google TV + Google Nest Cam Indoor wenst aan te schaffen ga je naar de webwinkel door op de button ‘Bekijk de prijs’ te klikken.

De kwaliteit van de Google Chromecast HD met Google TV + Google Nest Cam Indoor is met Black Friday hetzelfde als andere dagen. Echter krijg je met Black Friday korting.