Search
Close this search box.
  1. blackfriday
  2. Google Chromecast HD met Google TV + Google Nest Doorbell

zb_mp_product] Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deal voor de Google Chromecast HD met Google TV + Google Nest Doorbell. Tijdens Black Friday kan je flinke korting scoren op jouw favoriete artikelen, waaronder deze Google Nest GA01318-FR.

Specificaties Google Chromecast HD met Google TV + Google Nest Doorbell

Merk

Google Nest

Fabrikantcode

GA01318-FR

Omschrijving van de Google Chromecast HD met Google TV + Google Nest Doorbell

Met de Google Chromecast HD met Google TV + Google Nest Doorbell kun je nu eindelijk zien wat er zich voor je deur afspeelt, rechtstreeks op je televisie. Deze slimme combinatie stelt je in staat om de Nest Doorbell zowel bedraad als draadloos te installeren, zodat je direct meldingen ontvangt wanneer er mensen voor je deur staan. Zelfs als je al aan het genieten bent van je favoriete tv-programma's, ontvang je een melding op je televisiescherm. Je kunt dan onmiddellijk zien wie er voor de deur staat en via de afstandsbediening van je Chromecast met je bezoekers communiceren. Naast de handige deurbelfunctie biedt de Chromecast ook het innovatieve Google TV smart systeem. Hiermee krijg je toegang tot al je favoriete series en films, rechtstreeks op je televisie. Met een eenvoudige navigatie kun je gemakkelijk door verschillende streamingdiensten bladeren en je ideale kijkervaring creëren. Of je nu geniet van de nieuwste blockbusters, spannende series of fascinerende documentaires, met de Google Chromecast HD met Google TV + Google Nest Doorbell heb je alles binnen handbereik. Transformeer je tv tot een complete entertainmenthub en mis nooit meer een moment, zowel voor als achter je deur.

Pluspunten
  • Dankzij de krachtige processor bekijk je films en series in Full HD met HDR. Met het Google TV-platform bekijk je al je films en series in één menu en sla je ook films en series op om later te kijken als je niet thuis bent. Met dit pakket op je televisie zie je wie er voor de deur staat.

Minpunten
  • Sluit deze Chromecast aan met een stroomkabel.

Veelgestelde vragen over de Google Chromecast HD met Google TV + Google Nest Doorbell en de Black Friday deal

Om te kijken wat de Black Friday deal is voor de Google Chromecast HD met Google TV + Google Nest Doorbell klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan doorverwezen naar de webshop waar je de Black Friday deal kunt bekijken.

Wij doen niet de verkoop van de Google Chromecast HD met Google TV + Google Nest Doorbell. Als je de Google Chromecast HD met Google TV + Google Nest Doorbell wenst aan te schaffen ga je naar de webwinkel door op de button ‘Bekijk de prijs’ te klikken.

De kwaliteit van de Google Chromecast HD met Google TV + Google Nest Doorbell is met Black Friday hetzelfde als andere dagen. Echter krijg je met Black Friday korting.