Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. blackfriday
  2. Google Chromecast HD met Google TV + Google Nest Hub 2 Chalk

zb_mp_product] Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deal voor de Google Chromecast HD met Google TV + Google Nest Hub 2 Chalk. Tijdens Black Friday kan je flinke korting scoren op jouw favoriete artikelen, waaronder deze Google Nest GA01331-FR.

Specificaties Google Chromecast HD met Google TV + Google Nest Hub 2 Chalk

Merk

Google Nest

Fabrikantcode

GA01331-FR

Omschrijving van de Google Chromecast HD met Google TV + Google Nest Hub 2 Chalk

Met deze geweldige set van een Google Chromecast HD met Google TV en Google Nest Hub 2 Chalk maak je elke televisie op een eenvoudige wijze slim en kun je hem direct koppelen aan een Google Nest Hub. Hierdoor kun je jouw televisie moeiteloos bedienen met behulp van je stem, zelfs als je in de keuken staat. Ontvang je een aanbeveling voor een geweldige film of serie? Maak dan snel een notitie op je Nest Hub. Wanneer je 's avonds je televisie aanzet, zorgt de Chromecast ervoor dat je deze film niet mist. En alsof dat nog niet genoeg is, kun je met de afstandsbediening van de Chromecast ook alle slimme apparaten in je huis bedienen. Schakel het licht in en uit met een simpele spraakopdracht naar je Chromecast, zelfs als je Google Nest Hub en televisie zich in verschillende kamers bevinden. De Google Chromecast HD met Google TV biedt jou een uitgebreide entertainmentervaring. Stream al je favoriete films, tv-programma's, muziek en meer direct vanaf je smartphone of tablet naar je televisie. Met de Google Nest Hub 2 Chalk kun je niet alleen je televisie bedienen, maar ook genieten van een slimme assistent die je helpt bij het plannen van je dag, het bekijken van je foto's en het afspelen van je favoriete muziek. Daarnaast is de Nest Hub uitgerust met een prachtig 7-inch touchscreen waarmee je snel en gemakkelijk door je entertainmentcontent kunt bladeren. Kortom, met deze set haal je niet alleen een slimme televisie-ervaring in huis, maar ook een hand.

Pluspunten
  • Met deze bundel zet je de televisie gemakkelijk aan met slechts 1 spraakbevel. Met het Google TV-platform bekijk je al je films en series in één menu en bewaar je ook films en series om later te bekijken wanneer je niet thuis bent. Dankzij de krachtige processor kijk je films en series in Full HD met HDR.

Minpunten
  • Sluit deze Chromecast aan met behulp van een stroomkabel.

Veelgestelde vragen over de Google Chromecast HD met Google TV + Google Nest Hub 2 Chalk en de Black Friday deal

Om te kijken wat de Black Friday deal is voor de Google Chromecast HD met Google TV + Google Nest Hub 2 Chalk klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan doorverwezen naar de webshop waar je de Black Friday deal kunt bekijken.

Wij doen niet de verkoop van de Google Chromecast HD met Google TV + Google Nest Hub 2 Chalk. Als je de Google Chromecast HD met Google TV + Google Nest Hub 2 Chalk wenst aan te schaffen ga je naar de webwinkel door op de button ‘Bekijk de prijs’ te klikken.

De kwaliteit van de Google Chromecast HD met Google TV + Google Nest Hub 2 Chalk is met Black Friday hetzelfde als andere dagen. Echter krijg je met Black Friday korting.