zb_mp_product] Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deal voor de Google Chromecast HD met Google TV + Google Nest Hub 2 Charcoal. Tijdens Black Friday kan je flinke korting scoren op jouw favoriete artikelen, waaronder deze Google Nest GA01892-FR.

Specificaties Google Chromecast HD met Google TV + Google Nest Hub 2 Charcoal

Merk

Google Nest

Fabrikantcode

GA01892-FR

Omschrijving van de Google Chromecast HD met Google TV + Google Nest Hub 2 Charcoal

Met deze geweldige set van een Google Chromecast HD met Google TV en Google Nest Hub 2 Charcoal transformeer je elke televisie in een slimme entertainmenthub en koppel je deze direct aan een Google Nest Hub. Hierdoor kun je jouw televisie eenvoudig bedienen, zelfs als je druk bezig bent in de keuken. Ontvang je een aanbeveling voor een geweldige film of serie? Maak dan snel een notitie in de Nest Hub. Wanneer je 's avonds de televisie aanzet, zorgt de Chromecast ervoor dat je deze fantastische film niet mist. En wist je dat de afstandsbediening van de Chromecast ook alle slimme apparaten in je huis kan bedienen, zelfs als je Google Nest Hub en televisie in verschillende kamers staan? Zo kun je met een simpele spraakopdracht naar je Chromecast het licht in- en uitschakelen. Maar dat is nog niet alles! De Google Chromecast HD met Google TV en Google Nest Hub 2 Charcoal biedt jou een ongeëvenaarde entertainmentervaring. Geniet van je favoriete films, series en video's in adembenemend HD-kwaliteit, allemaal gestreamd vanaf je smartphone, tablet of laptop. Dankzij de krachtige Google TV heb je toegang tot een eindeloze wereld van content, met duizenden apps en streamingdiensten om uit te kiezen. Verlies jezelf in de spannende plotwendingen, scherpe dialogen en prachtige beelden die tot leven komen op je televisiescherm. En met de Google Nest Hub 2 Charcoal heb je altijd een handige persoonlijke assistent binnen handbereik. Vraag naar het weer, st.

Pluspunten
  • Met dit pakket kun je de televisie gemakkelijk inschakelen met één spraakopdracht. Op het Google TV-platform zie je al je films en series in één menu en kun je ook films en series opslaan om later te bekijken als je niet thuis bent. Dankzij de krachtige processor kun je films en series in Full HD met HDR bekijken.

Minpunten
  • Sluit deze Chromecast aan met een stroomkabel.

Veelgestelde vragen over de Google Chromecast HD met Google TV + Google Nest Hub 2 Charcoal en de Black Friday deal

Om te kijken wat de Black Friday deal is voor de Google Chromecast HD met Google TV + Google Nest Hub 2 Charcoal klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan doorverwezen naar de webshop waar je de Black Friday deal kunt bekijken.

Wij doen niet de verkoop van de Google Chromecast HD met Google TV + Google Nest Hub 2 Charcoal. Als je de Google Chromecast HD met Google TV + Google Nest Hub 2 Charcoal wenst aan te schaffen ga je naar de webwinkel door op de button ‘Bekijk de prijs’ te klikken.

De kwaliteit van de Google Chromecast HD met Google TV + Google Nest Hub 2 Charcoal is met Black Friday hetzelfde als andere dagen. Echter krijg je met Black Friday korting.

Bekijk nog meer Back Friday deals