zb_mp_product] Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deal voor de Google Nest Audio Chalk 3-Pack. Tijdens Black Friday kan je flinke korting scoren op jouw favoriete artikelen, waaronder deze Google Nest GA01420-EU.

Specificaties Google Nest Audio Chalk 3-Pack

Merk

Google Nest

Fabrikantcode

GA01420-EU

Omschrijving van de Google Nest Audio Chalk 3-Pack

Met het Google Nest Audio-pakket kun je op 3 verschillende plekken in huis draadloos naar muziek luisteren en je slimme huis aansturen. Deze speakers werken op netstroom en maken verbinding met je smartphone of tablet via wifi of bluetooth. Door de verbeterde geluidskwaliteit zijn ze perfect geschikt voor het afspelen van muziek in grotere ruimtes dan hun voorgangers. Voeg ze samen met andere Google speakers, zoals een Nest Mini of Nest Hub, om tegelijkertijd in verschillende kamers van je favoriete muziek te genieten. Dankzij de ingebouwde Google Assistant kun je de speakers eenvoudig bedienen met je stem. Pauzeer de muziek, pas het volume aan of bedien zelfs je slimme lampen en andere compatibele apparaten. Maar dat is nog niet alles! Je kunt ook de Google Assistant vragen stellen over het weer of de afspraken in je agenda. Met het Google Nest Audio-pakket haal je niet alleen geweldige geluidskwaliteit in huis, maar ook een handige spraakgestuurde assistent die je helpt bij het beheren van je dagelijkse taken. Geniet van een geavanceerde en moeiteloze muziekervaring, terwijl je tegelijkertijd je slimme huis volledig in controle hebt.

Pluspunten
  • Met de ingebouwde Google Assistent kun je de speakers bedienen via spraakcommando's. De speakers kunnen maximaal 6 stemmen onderscheiden, zodat meerdere personen er gebruik van kunnen maken. Met extra Google Nest speakers kun je gemakkelijk een multiroom systeem opzetten en muziek door het hele huis streamen.

Minpunten
  • Om gebruik te kunnen maken van functies zoals agendabeheer, is een Google account vereist.

Veelgestelde vragen over de Google Nest Audio Chalk 3-Pack en de Black Friday deal

Om te kijken wat de Black Friday deal is voor de Google Nest Audio Chalk 3-Pack klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan doorverwezen naar de webshop waar je de Black Friday deal kunt bekijken.

Wij doen niet de verkoop van de Google Nest Audio Chalk 3-Pack. Als je de Google Nest Audio Chalk 3-Pack wenst aan te schaffen ga je naar de webwinkel door op de button ‘Bekijk de prijs’ te klikken.

De kwaliteit van de Google Nest Audio Chalk 3-Pack is met Black Friday hetzelfde als andere dagen. Echter krijg je met Black Friday korting.

Bekijk nog meer Back Friday deals