Search
Close this search box.
  1. blackfriday
  2. Google Nest Audio Chalk

zb_mp_product] Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deal voor de Google Nest Audio Chalk. Tijdens Black Friday kan je flinke korting scoren op jouw favoriete artikelen, waaronder deze Google Nest GA01420-EU.

Specificaties Google Nest Audio Chalk

Merk

Google Nest

Fabrikantcode

GA01420-EU

Omschrijving van de Google Nest Audio Chalk

Met de Google Nest Audio Chalk kun je draadloos genieten van muziek terwijl je tegelijkertijd je slimme huis aanstuurt. Deze speaker maakt gebruik van netstroom en kan verbinding maken met je smartphone of tablet via wifi of bluetooth. Dankzij de verbeterde geluidskwaliteit is deze speaker uitermate geschikt voor het afspelen van je favoriete muziek in grotere ruimtes, waardoor je een meeslepende luisterervaring kunt creëren. Je kunt de Google Nest Audio Chalk gemakkelijk koppelen aan andere Google speakers, zoals de Nest Mini of Nest Hub, zodat je in verschillende kamers tegelijkertijd kunt genieten van je favoriete muziek. Met de ingebouwde Google Assistant kun je de speaker eenvoudig bedienen met je stem. Of het nu gaat om het pauzeren van je muziek, het aanpassen van het volume of het bedienen van je slimme lampen en andere compatibele apparaten, de Google Assistant staat altijd paraat. Bovendien kun je de Google Assistant ook vragen stellen over het weer of de afspraken in je agenda, waardoor deze speaker niet alleen een geweldige geluidservaring biedt, maar ook een handige persoonlijke assistent is.

Pluspunten
  • Met de ingebouwde Google Assistent bedien je de speaker via spraakcommando's. De speaker herkent tot wel 6 stemmen, waardoor meerdere personen het apparaat kunnen gebruiken. Met extra Google Nest speakers kun je gemakkelijk een multiroom-opstelling opzetten en muziek door het hele huis streamen.

Minpunten
  • Om gebruik te kunnen maken van functies zoals agendabeheer, heb je een Google-account nodig.

Veelgestelde vragen over de Google Nest Audio Chalk en de Black Friday deal

Om te kijken wat de Black Friday deal is voor de Google Nest Audio Chalk klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan doorverwezen naar de webshop waar je de Black Friday deal kunt bekijken.

Wij doen niet de verkoop van de Google Nest Audio Chalk. Als je de Google Nest Audio Chalk wenst aan te schaffen ga je naar de webwinkel door op de button ‘Bekijk de prijs’ te klikken.

De kwaliteit van de Google Nest Audio Chalk is met Black Friday hetzelfde als andere dagen. Echter krijg je met Black Friday korting.