Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. blackfriday
  2. Google Nest Audio Charcoal 3-Pack

zb_mp_product] Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deal voor de Google Nest Audio Charcoal 3-Pack. Tijdens Black Friday kan je flinke korting scoren op jouw favoriete artikelen, waaronder deze Google Nest GA01586-EU.

Specificaties Google Nest Audio Charcoal 3-Pack

Merk

Google Nest

Fabrikantcode

GA01586-EU

Omschrijving van de Google Nest Audio Charcoal 3-Pack

Met het Google Nest Audio Charcoal 3-Pack kun je draadloos naar muziek luisteren en tegelijkertijd je slimme huis aansturen op maar liefst 3 verschillende plekken in huis. Deze speakers werken op netstroom en maken verbinding met je smartphone of tablet via wifi of bluetooth. De geluidskwaliteit van deze speakers is verbeterd ten opzichte van hun voorganger, waardoor ze perfect geschikt zijn voor het afspelen van muziek in grotere ruimtes. Een van de geweldige functies van deze speakers is dat je ze kunt koppelen aan andere Google speakers, zoals een Nest Mini of Nest Hub, zodat je in verschillende kamers tegelijkertijd kunt genieten van je favoriete muziek. Daarnaast kun je de ingebouwde Google Assistant gebruiken om de speakers met je stem te bedienen. Met slechts een paar woorden kun je de muziek pauzeren, het volume aanpassen, maar ook je slimme lampen en andere compatibele apparaten bedienen. En alsof dat nog niet genoeg is, kun je ook de Google Assistant vragen stellen over het weer of de afspraken in je agenda. Met het Google Nest Audio Charcoal 3-Pack haal je niet alleen geweldige geluidskwaliteit in huis, maar ook een geavanceerde spraakgestuurde assistent die je helpt om je dagelijkse taken gemakkelijker te maken. Waar wacht je nog op? Upgrade je muziekervaring en creëer een slimme omgeving in je huis met dit fantastische pakket van Google Nest Audio speakers.

Pluspunten
  • Je kunt de speakers bedienen door middel van spraakopdrachten met de ingebouwde Google Assistant. De speakers kunnen maximaal 6 stemmen herkennen, zodat je er met meerdere mensen gebruik van kunt maken. Met extra Google Nest speakers kun je makkelijk een multiroom systeem opzetten en muziek door het hele huis streamen.

Minpunten
  • Om gebruik te kunnen maken van functies zoals agendabeheer, heb je een Google account nodig.

Veelgestelde vragen over de Google Nest Audio Charcoal 3-Pack en de Black Friday deal

Om te kijken wat de Black Friday deal is voor de Google Nest Audio Charcoal 3-Pack klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan doorverwezen naar de webshop waar je de Black Friday deal kunt bekijken.

Wij doen niet de verkoop van de Google Nest Audio Charcoal 3-Pack. Als je de Google Nest Audio Charcoal 3-Pack wenst aan te schaffen ga je naar de webwinkel door op de button ‘Bekijk de prijs’ te klikken.

De kwaliteit van de Google Nest Audio Charcoal 3-Pack is met Black Friday hetzelfde als andere dagen. Echter krijg je met Black Friday korting.