zb_mp_product] Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deal voor de Google Nest Audio Charcoal Duo Pack. Tijdens Black Friday kan je flinke korting scoren op jouw favoriete artikelen, waaronder deze Google Nest GA01586-EU.

Specificaties Google Nest Audio Charcoal Duo Pack

Merk

Google Nest

Fabrikantcode

GA01586-EU

Omschrijving van de Google Nest Audio Charcoal Duo Pack

Met het Google Nest Audio Charcoal Duo Pack kun je op twee verschillende plaatsen in huis draadloos genieten van muziek en tegelijkertijd slimme apparaten in je huis bedienen. Deze speakers werken op netstroom en maken verbinding met je smartphone of tablet via wifi of bluetooth. De geluidskwaliteit is verbeterd ten opzichte van de vorige versie, waardoor ze perfect geschikt zijn voor het afspelen van muziek in grotere ruimtes. Je kunt de speakers met elkaar verbinden of met andere Google speakers, zoals de Nest Mini of Nest Hub, zodat je in verschillende kamers tegelijkertijd kunt genieten van je favoriete muziek. Met de ingebouwde Google Assistant kun je de speakers eenvoudig bedienen met je stem. Pauzeer je muziek, pas het volume aan of bedien andere slimme apparaten zoals lampen. Daarnaast kun je de Google Assistant vragen stellen over het weer of de afspraken in je agenda. Met het Google Nest Audio Charcoal Duo Pack haal je niet alleen geweldige geluidskwaliteit in huis, maar ook een handige spraakgestuurde assistent die je helpt bij het beheren van je dagelijkse taken. Geniet van je favoriete muziek in meerdere kamers en maak je leven gemakkelijker met deze slimme speakers.

Pluspunten
  • Met behulp van de ingebouwde Google Assistant kun je de speakers bedienen met spraakopdrachten. De speakers kunnen tot 6 stemmen herkennen, zodat meerdere personen er gebruik van kunnen maken. Met extra Google Nest speakers kun je gemakkelijk een multiroom systeem opzetten en muziek door het hele huis streamen.

Minpunten
  • Om gebruik te kunnen maken van functies zoals agendabeheer, heb je een Google-account nodig.

Veelgestelde vragen over de Google Nest Audio Charcoal Duo Pack en de Black Friday deal

Om te kijken wat de Black Friday deal is voor de Google Nest Audio Charcoal Duo Pack klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan doorverwezen naar de webshop waar je de Black Friday deal kunt bekijken.

Wij doen niet de verkoop van de Google Nest Audio Charcoal Duo Pack. Als je de Google Nest Audio Charcoal Duo Pack wenst aan te schaffen ga je naar de webwinkel door op de button ‘Bekijk de prijs’ te klikken.

De kwaliteit van de Google Nest Audio Charcoal Duo Pack is met Black Friday hetzelfde als andere dagen. Echter krijg je met Black Friday korting.

Bekijk nog meer Back Friday deals