Search
Close this search box.
  1. blackfriday
  2. Harman Kardon Citation Bar + Harman Kardon Citation Surround + Harman Kardon Citation Sub

zb_mp_product] Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deal voor de Harman Kardon Citation Bar + Harman Kardon Citation Surround + Harman Kardon Citation Sub. Tijdens Black Friday kan je flinke korting scoren op jouw favoriete artikelen, waaronder deze Harman Kardon HKCITATIONSUBBLKEU.

Specificaties Harman Kardon Citation Bar + Harman Kardon Citation Surround + Harman Kardon Citation Sub

Merk

Harman Kardon

Fabrikantcode

HKCITATIONSUBBLKEU

Omschrijving van de Harman Kardon Citation Bar + Harman Kardon Citation Surround + Harman Kardon Citation Sub

Met de Harman Kardon Citation Bar + Harman Kardon Citation Surround Set + Harman Kardon Citation Sub Zwart haal je een complete home cinema set in huis. Deze bundel bestaat uit een soundbar, 2 achterspeakers en een subwoofer, waardoor je helemaal opgaat in je favoriete film of serie dankzij de diepe bas van de subwoofer en de surround sound van de achterspeakers. Naast het indrukwekkende geluid biedt de Citation Bar ook handige functies. Je kunt de soundbar eenvoudig verbinden met je smartphone via wifi of Bluetooth om gebruik te maken van de Google Assistant. Hiermee kun je niet alleen je muziek bedienen met je stem, maar ook vragen stellen over het weer, verkeer of je eigen agenda. Met het touchbedieningspaneel op de bar kun je ook eenvoudig het afgespeelde nummer zien en nummers doorspoelen. De Harman Kardon Citation Surround Set voegt een extra dimensie toe aan je home cinema ervaring. Met de draadloze achterspeakers wordt het geluid om je heen verspreid, waardoor je je midden in de actie waant. De Harman Kardon Citation Sub maakt het geheel compleet met zijn diepe en krachtige basweergave. Samen vormen deze drie componenten een perfecte combinatie voor een meeslepende en hoogwaardige geluidsbeleving in je eigen woonkamer.

Pluspunten
  • Je brengt een complete home cinema set in huis. Je bedient de soundbar met behulp van de ingebouwde Google Assistant via spraakopdrachten. Je controleert de soundbar met behulp van het touchbedieningspaneel.

Minpunten
  • Je hoort geen geluid van boven omdat de soundbar geen Dolby Atmos heeft.

Veelgestelde vragen over de Harman Kardon Citation Bar + Harman Kardon Citation Surround + Harman Kardon Citation Sub en de Black Friday deal

Om te kijken wat de Black Friday deal is voor de Harman Kardon Citation Bar + Harman Kardon Citation Surround + Harman Kardon Citation Sub klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan doorverwezen naar de webshop waar je de Black Friday deal kunt bekijken.

Wij doen niet de verkoop van de Harman Kardon Citation Bar + Harman Kardon Citation Surround + Harman Kardon Citation Sub. Als je de Harman Kardon Citation Bar + Harman Kardon Citation Surround + Harman Kardon Citation Sub wenst aan te schaffen ga je naar de webwinkel door op de button ‘Bekijk de prijs’ te klikken.

De kwaliteit van de Harman Kardon Citation Bar + Harman Kardon Citation Surround + Harman Kardon Citation Sub is met Black Friday hetzelfde als andere dagen. Echter krijg je met Black Friday korting.