Search
Close this search box.
  1. blackfriday
  2. Harman Kardon Citation MultiBeam 1100 + Harman Kardon Citation Sub Zwart

zb_mp_product] Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deal voor de Harman Kardon Citation MultiBeam 1100 + Harman Kardon Citation Sub Zwart. Tijdens Black Friday kan je flinke korting scoren op jouw favoriete artikelen, waaronder deze Harman Kardon HKCITATIONSUBBLKEU.

Specificaties Harman Kardon Citation MultiBeam 1100 + Harman Kardon Citation Sub Zwart

Merk

Harman Kardon

Fabrikantcode

HKCITATIONSUBBLKEU

Omschrijving van de Harman Kardon Citation MultiBeam 1100 + Harman Kardon Citation Sub Zwart

Ervaar een diepere bas met de Harman Kardon Citation MultiBeam 1100 + Harman Kardon Citation Sub Zwart. Deze prachtige set bestaat uit een elegante soundbar en een krachtige subwoofer. De subwoofer levert een indrukwekkende basweergave, waardoor je je favoriete films, series en muziek intenser kunt beleven. De soundbar is voorzien van 2 naar boven gerichte speakers en de geavanceerde Dolby Atmos technologie. Dit betekent dat het geluid via het plafond naar je luisterpositie wordt gestuurd, waardoor je kunt genieten van een meeslepend surround sound zonder de noodzaak van extra achterspeakers. Met de Google Home app of simpelweg met je stem via de ingebouwde Google Assistant, heb je volledige controle over de Harman Kardon soundbar. Daarnaast kun je zowel via wifi als via bluetooth verbinding maken met de soundbar, zodat je jouw favoriete muziek eenvoudig kunt streamen. Het aansluiten van de soundbar op je televisie is een fluitje van een cent. Gebruik een hdmi kabel of een optische kabel om de soundbar te verbinden en geniet direct van een verbeterde geluidskwaliteit. Het touchbedieningspaneel maakt het bedienen van de soundbar eenvoudig en intuïtief. Kortom, met de Harman Kardon Citation MultiBeam 1100 + Harman Kardon Citation Sub Zwart haal je een hoogwaardige geluidsoplossing in huis die niet alleen voor een diepere bas zorgt, maar ook een elegant en stijlvol design heeft dat perfect past bij je interieur.

Pluspunten
  • Met deze bundel krijg je een soundbar met een krachtige bas in huis. Dankzij Dolby Atmos wordt het geluid via het plafond naar je luisterpositie gestuurd, waardoor je kunt genieten van surround sound zonder achterluidsprekers. Een Harman Kardon soundbar kun je bedienen via de Google Home-app of met je stem dankzij de ingebouwde Google Assistent.

Minpunten
  • Met de soundbar verbind je je telefoon niet via NFC.

Veelgestelde vragen over de Harman Kardon Citation MultiBeam 1100 + Harman Kardon Citation Sub Zwart en de Black Friday deal

Om te kijken wat de Black Friday deal is voor de Harman Kardon Citation MultiBeam 1100 + Harman Kardon Citation Sub Zwart klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan doorverwezen naar de webshop waar je de Black Friday deal kunt bekijken.

Wij doen niet de verkoop van de Harman Kardon Citation MultiBeam 1100 + Harman Kardon Citation Sub Zwart. Als je de Harman Kardon Citation MultiBeam 1100 + Harman Kardon Citation Sub Zwart wenst aan te schaffen ga je naar de webwinkel door op de button ‘Bekijk de prijs’ te klikken.

De kwaliteit van de Harman Kardon Citation MultiBeam 1100 + Harman Kardon Citation Sub Zwart is met Black Friday hetzelfde als andere dagen. Echter krijg je met Black Friday korting.