Search
Close this search box.
  1. blackfriday
  2. Harman Kardon Citation MultiBeam 1100 + Harman Kardon Citation Surround Set Zwart

zb_mp_product] Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deal voor de Harman Kardon Citation MultiBeam 1100 + Harman Kardon Citation Surround Set Zwart. Tijdens Black Friday kan je flinke korting scoren op jouw favoriete artikelen, waaronder deze Harman Kardon HKCITASURRBLKEU.

Specificaties Harman Kardon Citation MultiBeam 1100 + Harman Kardon Citation Surround Set Zwart

Merk

Harman Kardon

Fabrikantcode

HKCITASURRBLKEU

Omschrijving van de Harman Kardon Citation MultiBeam 1100 + Harman Kardon Citation Surround Set Zwart

Met de Harman Kardon Citation MultiBeam 1100 + Harman Kardon Citation Surround Set Zwart bundel bevind je je midden in de actie van je favoriete film. Deze bundel bestaat uit een krachtige soundbar en twee indrukwekkende achterspeakers. De soundbar is voorzien van twee naar boven gerichte speakers en de geavanceerde Dolby Atmos technologie. Dit zorgt ervoor dat het geluid via het plafond naar jouw luisterpositie wordt gestuurd, waardoor je een meeslepende surround sound ervaring beleeft. Met de achterspeakers wordt het geluid ook van achter je luisterpositie naar je toe gebracht, waardoor je volledig wordt ondergedompeld in de audio. Naast de uitstekende geluidskwaliteit biedt de Harman Kardon soundbar ook gebruiksgemak. Je kunt de soundbar bedienen via de handige Google Home app of simpelweg met je stem dankzij de ingebouwde Google Assistant. Bovendien kun je de soundbar eenvoudig verbinden met andere apparaten via zowel wifi als bluetooth. Sluit de soundbar aan op je televisie met een hdmi kabel of een optische kabel en geniet direct van een verbeterde geluidsweergave. Met de Harman Kardon Citation MultiBeam 1100 + Harman Kardon Citation Surround Set Zwart bundel haal je een complete en hoogwaardige geluidsoplossing in huis voor een meeslepende kijk- en luisterervaring.

Pluspunten
  • Met deze bundel krijg je een complete surround sound set bij jou thuis. Door middel van de ingebouwde Google Assistant kan je de soundbar bedienen met spraakopdrachten. De soundbar heeft zowel een hdmi- als optische aansluiting om deze aan de tv te koppelen.

Minpunten
  • Je maakt geen verbinding tussen je smartphone en de soundbar via NFC.

Veelgestelde vragen over de Harman Kardon Citation MultiBeam 1100 + Harman Kardon Citation Surround Set Zwart en de Black Friday deal

Om te kijken wat de Black Friday deal is voor de Harman Kardon Citation MultiBeam 1100 + Harman Kardon Citation Surround Set Zwart klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan doorverwezen naar de webshop waar je de Black Friday deal kunt bekijken.

Wij doen niet de verkoop van de Harman Kardon Citation MultiBeam 1100 + Harman Kardon Citation Surround Set Zwart. Als je de Harman Kardon Citation MultiBeam 1100 + Harman Kardon Citation Surround Set Zwart wenst aan te schaffen ga je naar de webwinkel door op de button ‘Bekijk de prijs’ te klikken.

De kwaliteit van de Harman Kardon Citation MultiBeam 1100 + Harman Kardon Citation Surround Set Zwart is met Black Friday hetzelfde als andere dagen. Echter krijg je met Black Friday korting.