Search
Close this search box.
  1. blackfriday
  2. Harman Kardon Citation MultiBeam 700 + Harman Kardon Citation Sub Grijs

zb_mp_product] Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deal voor de Harman Kardon Citation MultiBeam 700 + Harman Kardon Citation Sub Grijs. Tijdens Black Friday kan je flinke korting scoren op jouw favoriete artikelen, waaronder deze Harman Kardon HKCITATIONSUBGRYEU.

Specificaties Harman Kardon Citation MultiBeam 700 + Harman Kardon Citation Sub Grijs

Merk

Harman Kardon

Fabrikantcode

HKCITATIONSUBGRYEU

Omschrijving van de Harman Kardon Citation MultiBeam 700 + Harman Kardon Citation Sub Grijs

Ervaar een meeslepende geluidservaring met de Harman Kardon Citation MultiBeam 700 + Harman Kardon Citation Sub Grijs bundel. Deze set bestaat uit een geavanceerde soundbar en een krachtige subwoofer. Of je nu films kijkt, muziek luistert of gewoon geniet van je favoriete tv-programma's, deze bundel zorgt voor een rijk en diep geluid dat je volledig onderdompelt in de entertainmentervaring. Met de ingebouwde Google Assistent heb je de controle over je muziek en slimme apparaten met eenvoudige spraakopdrachten. Vraag naar het weer, plan afspraken in je agenda of speel je favoriete nummers af, allemaal met behulp van je stem. Als je wilt genieten van draadloze muziekstreaming, schakel dan eenvoudig over naar AirPlay of Spotify Connect, waarmee je moeiteloos je favoriete nummers kunt afspelen vanaf je smartphone of tablet. De Harman Kardon Citation MultiBeam 700 + Harman Kardon Citation Sub Grijs bundel biedt ook flexibiliteit in connectiviteit. Als je wifi-verbinding niet optimaal is, kun je de soundbar eenvoudig via bluetooth verbinden. Daarnaast kun je de soundbar gemakkelijk aansluiten op je televisie met een hdmi-kabel of een optische kabel. Met het intuïtieve touchbedieningspaneel is het eenvoudig om de bar te bedienen en het geluid aan te passen aan jouw voorkeuren. Kortom, met deze bundel geniet je van een ongeëvenaarde geluidservaring en heb je de controle.

Pluspunten
  • Met deze bundel breng je een soundbar met een extra krachtige bas binnenshuis. Je kunt de soundbar bedienen via spraakopdrachten met de ingebouwde Google Assistant. De soundbar heeft zowel een hdmi- als optische aansluiting om de bar op de televisie aan te sluiten.

Minpunten
  • De soundbar mist Dolby Atmos, waardoor je geen geluid van boven ervaart.

Veelgestelde vragen over de Harman Kardon Citation MultiBeam 700 + Harman Kardon Citation Sub Grijs en de Black Friday deal

Om te kijken wat de Black Friday deal is voor de Harman Kardon Citation MultiBeam 700 + Harman Kardon Citation Sub Grijs klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan doorverwezen naar de webshop waar je de Black Friday deal kunt bekijken.

Wij doen niet de verkoop van de Harman Kardon Citation MultiBeam 700 + Harman Kardon Citation Sub Grijs. Als je de Harman Kardon Citation MultiBeam 700 + Harman Kardon Citation Sub Grijs wenst aan te schaffen ga je naar de webwinkel door op de button ‘Bekijk de prijs’ te klikken.

De kwaliteit van de Harman Kardon Citation MultiBeam 700 + Harman Kardon Citation Sub Grijs is met Black Friday hetzelfde als andere dagen. Echter krijg je met Black Friday korting.