Search
Close this search box.
  1. blackfriday
  2. Harman Kardon Citation MultiBeam 700 + Harman Kardon Citation Sub S Zwart

zb_mp_product] Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deal voor de Harman Kardon Citation MultiBeam 700 + Harman Kardon Citation Sub S Zwart. Tijdens Black Friday kan je flinke korting scoren op jouw favoriete artikelen, waaronder deze Harman Kardon HKCITAMB700BLKEU.

Specificaties Harman Kardon Citation MultiBeam 700 + Harman Kardon Citation Sub S Zwart

Merk

Harman Kardon

Fabrikantcode

HKCITAMB700BLKEU

Omschrijving van de Harman Kardon Citation MultiBeam 700 + Harman Kardon Citation Sub S Zwart

Met de Harman Kardon Citation MultiBeam 700 + Harman Kardon Citation Sub S Zwart bundel geniet je van een ongekende geluidservaring. Deze set bestaat uit een krachtige soundbar en een subwoofer, die samen zorgen voor een diepe en meeslepende bas. Maar dat is nog niet alles, want deze bundel is ook voorzien van handige spraakbesturing. Met slechts het commando 'Hey Google' kun je informatie opvragen, zoals het weerbericht of je agenda. Niet alleen kun je genieten van een indrukwekkend geluid bij het kijken van je favoriete tv-programma's, maar je kunt ook je muziek draadloos streamen. Maak verbinding met AirPlay of Spotify Connect en speel moeiteloos je favoriete nummers af vanaf je smartphone of tablet. Zelfs als de wifi-verbinding niet optimaal is, kun je de soundbar eenvoudig verbinden via bluetooth. De installatie van deze bundel is ook zeer eenvoudig. Sluit de soundbar aan op je televisie met een hdmi-kabel of een optische kabel en je bent klaar om te genieten van een verbluffend geluid. Met het touchbedieningspaneel kun je de soundbar gemakkelijk bedienen en de instellingen aanpassen naar jouw voorkeur. Kortom, met de Harman Kardon Citation MultiBeam 700 + Harman Kardon Citation Sub S Zwart bundel haal je niet alleen een hoogwaardig geluidssysteem in huis, maar ook een slimme en gebruiksvriendelijke toevoeging aan je interieur.

Pluspunten
  • Met deze bundel krijg je een soundbar met een krachtige bas in huis. Je kunt de soundbar aansturen via spraakopdrachten met de ingebouwde Google Assistent. De soundbar heeft zowel een hdmi- als optische aansluiting om hem op de tv aan te sluiten.

Minpunten
  • De soundbar mist Dolby Atmos, waardoor er geen geluid van boven te horen is.

Veelgestelde vragen over de Harman Kardon Citation MultiBeam 700 + Harman Kardon Citation Sub S Zwart en de Black Friday deal

Om te kijken wat de Black Friday deal is voor de Harman Kardon Citation MultiBeam 700 + Harman Kardon Citation Sub S Zwart klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan doorverwezen naar de webshop waar je de Black Friday deal kunt bekijken.

Wij doen niet de verkoop van de Harman Kardon Citation MultiBeam 700 + Harman Kardon Citation Sub S Zwart. Als je de Harman Kardon Citation MultiBeam 700 + Harman Kardon Citation Sub S Zwart wenst aan te schaffen ga je naar de webwinkel door op de button ‘Bekijk de prijs’ te klikken.

De kwaliteit van de Harman Kardon Citation MultiBeam 700 + Harman Kardon Citation Sub S Zwart is met Black Friday hetzelfde als andere dagen. Echter krijg je met Black Friday korting.