Search
Close this search box.
  1. blackfriday
  2. Harman Kardon Citation MultiBeam 700 + Harman Kardon Citation Surround Set Grijs

zb_mp_product] Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deal voor de Harman Kardon Citation MultiBeam 700 + Harman Kardon Citation Surround Set Grijs. Tijdens Black Friday kan je flinke korting scoren op jouw favoriete artikelen, waaronder deze Harman Kardon HKCITASURRGRYEU.

Specificaties Harman Kardon Citation MultiBeam 700 + Harman Kardon Citation Surround Set Grijs

Merk

Harman Kardon

Fabrikantcode

HKCITASURRGRYEU

Omschrijving van de Harman Kardon Citation MultiBeam 700 + Harman Kardon Citation Surround Set Grijs

Met de Harman Kardon Citation MultiBeam 700 + Harman Kardon Citation Surround Set Grijs bundel haal je een complete surround sound set in huis. Deze set bestaat uit een krachtige soundbar en twee achterspeakers, waardoor je een meeslepende geluidservaring creëert. Deze slimme set is niet alleen perfect voor het kijken van films en series, maar biedt ook handige functies voor dagelijks gebruik. Met de ingebouwde Google Assistent kun je eenvoudig het weerbericht checken of afspraken in je agenda plannen door simpelweg 'Hey Google' te zeggen. Daarnaast kun je moeiteloos draadloos je favoriete muziek streamen vanaf je smartphone of tablet via AirPlay of Spotify Connect. Zelfs wanneer je wifi-verbinding tijdelijk minder stabiel is, kun je de soundbar eenvoudig via bluetooth verbinden. De Harman Kardon Citation MultiBeam 700 soundbar sluit je gemakkelijk aan op je televisie met behulp van een hdmi-kabel of optische kabel. Het touchbedieningspaneel maakt het bedienen van de bar zeer eenvoudig en intuïtief. Met de Harman Kardon Citation Surround Set Grijs bundel geniet je niet alleen van een meeslepende geluidservaring, maar ook van handige slimme functies en gebruiksgemak.

Pluspunten
  • Met deze bundel haal je een volledige surround sound set in huis. Met de ingebouwde Google Assistent bedien je de soundbar met spraakopdrachten. De soundbar heeft zowel een HDMI- als een optische aansluiting om deze op de tv aan te sluiten.

Minpunten
  • De soundbar mist Dolby Atmos, waardoor je geen geluid van bovenaf hoort.

Veelgestelde vragen over de Harman Kardon Citation MultiBeam 700 + Harman Kardon Citation Surround Set Grijs en de Black Friday deal

Om te kijken wat de Black Friday deal is voor de Harman Kardon Citation MultiBeam 700 + Harman Kardon Citation Surround Set Grijs klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan doorverwezen naar de webshop waar je de Black Friday deal kunt bekijken.

Wij doen niet de verkoop van de Harman Kardon Citation MultiBeam 700 + Harman Kardon Citation Surround Set Grijs. Als je de Harman Kardon Citation MultiBeam 700 + Harman Kardon Citation Surround Set Grijs wenst aan te schaffen ga je naar de webwinkel door op de button ‘Bekijk de prijs’ te klikken.

De kwaliteit van de Harman Kardon Citation MultiBeam 700 + Harman Kardon Citation Surround Set Grijs is met Black Friday hetzelfde als andere dagen. Echter krijg je met Black Friday korting.