Search
Close this search box.
  1. blackfriday
  2. Harman Kardon Citation OASIS Zwart

zb_mp_product] Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deal voor de Harman Kardon Citation OASIS Zwart. Tijdens Black Friday kan je flinke korting scoren op jouw favoriete artikelen, waaronder deze Harman Kardon HKCITAOASISBLKEU.

Specificaties Harman Kardon Citation OASIS Zwart

Merk

Harman Kardon

Fabrikantcode

HKCITAOASISBLKEU

Omschrijving van de Harman Kardon Citation OASIS Zwart

Met de Harman Kardon Citation Oasis geniet je niet alleen van je favoriete muziek, maar word je ook op een stijlvolle manier gewekt. Deze wifi speaker is voorzien van een ingebouwde wekkerradio met een strakke digitale klok, waardoor je altijd op tijd zult zijn. Maar deze speaker is meer dan alleen een wekker. Met de geïntegreerde Google Assistant kun je de speaker eenvoudig bedienen met je stem. Stel simpelweg via een spraakcommando je alarmen in en kies welke afspeellijst of radiostation je 's ochtends wilt horen. Ook kun je 's nachts je smartphone draadloos opladen dankzij de handige ingebouwde draadloze oplader. En om een ongestoorde nachtrust te garanderen, schakelt de speaker automatisch de wifi uit tussen 00.00 uur 's nachts en 6.00 uur 's ochtends. Met de Harman Kardon Citation Oasis haal je niet alleen een kwalitatieve speaker in huis, maar ook een slimme en praktische wekker. Begin je dag op de juiste toon met je favoriete muziek en profiteer van het gemak van spraakgestuurde bediening. Bovendien hoef je je geen zorgen te maken over het opladen van je telefoon en kun je genieten van een ongestoorde nachtrust. Kortom, deze speaker is de perfecte toevoeging aan je slaapkamer of kantoor.

Pluspunten
  • De wifi-speaker heeft een ingebouwde wekkerradio met een digitale klok. Met de ingebouwde Google Assistent bedien je de speaker via spraakopdrachten. Laad je smartphone 's nachts draadloos op met de ingebouwde draadloze oplader.

Minpunten
  • Om functies zoals agendabeheer te gebruiken, heb je een Google-account nodig.

Veelgestelde vragen over de Harman Kardon Citation OASIS Zwart en de Black Friday deal

Om te kijken wat de Black Friday deal is voor de Harman Kardon Citation OASIS Zwart klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan doorverwezen naar de webshop waar je de Black Friday deal kunt bekijken.

Wij doen niet de verkoop van de Harman Kardon Citation OASIS Zwart. Als je de Harman Kardon Citation OASIS Zwart wenst aan te schaffen ga je naar de webwinkel door op de button ‘Bekijk de prijs’ te klikken.

De kwaliteit van de Harman Kardon Citation OASIS Zwart is met Black Friday hetzelfde als andere dagen. Echter krijg je met Black Friday korting.