Search
Close this search box.
  1. blackfriday
  2. Harman Kardon Citation ONE MK3 Grijs

zb_mp_product] Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deal voor de Harman Kardon Citation ONE MK3 Grijs. Tijdens Black Friday kan je flinke korting scoren op jouw favoriete artikelen, waaronder deze Harman Kardon HKCITAONEMK3GRYEP.

Specificaties Harman Kardon Citation ONE MK3 Grijs

Merk

Harman Kardon

Fabrikantcode

HKCITAONEMK3GRYEP

Omschrijving van de Harman Kardon Citation ONE MK3 Grijs

Geniet van draadloos luisteren naar je favoriete muziek, films en series met de Harman Kardon Citation ONE MK3 slimme speaker in de kleur grijs. Deze speaker maakt verbinding met netstroom en kan vervolgens via wifi of bluetooth worden gekoppeld aan je smartphone. Met de toegevoegde functionaliteit van AirPlay 2 is het eenvoudig om de speaker te verbinden met je Apple apparaten. Bedien de speaker gemakkelijk via de Google Home app en maak gebruik van de ingebouwde Google Assistent om spraakopdrachten te geven. Pas het volume aan of vraag om je favoriete nummer af te spelen. Met de Google Assistent kun je ook andere slimme apparaten in huis bedienen en ben je altijd op de hoogte van je agenda, het weer en eventuele files. Creëer een meeslepende home cinema geluidsopstelling of een multiroom systeem door meerdere Citation speakers in huis met elkaar te verbinden via wifi. Let op: de Citation ONE MK3 is geen opvolger van de Citation ONE MK2, maar biedt dezelfde functies en kwaliteit. Om de speaker te verbinden met de soundbar van Harman Kardon heb je de Citation Surround speakers nodig.

Pluspunten
  • Dankzij de uitstekende kwaliteitsbeoordeling ben je verzekerd van een hoogwaardige geluidskwaliteit. Je kunt de luidspreker gemakkelijk verbinden met je Apple apparaten dankzij AirPlay 2. Met de ingebouwde Google Assistant bedien je de luidspreker via spraakopdrachten.

Minpunten
  • Deze luidspreker heeft, in tegenstelling tot de Citation 500, geen ingebouwd scherm waarop je nuttige informatie kunt lezen. De wifi-luidspreker kan niet worden gebruikt als achterluidspreker(s) voor een 5.0 of 5.1 surroundopstelling.

Veelgestelde vragen over de Harman Kardon Citation ONE MK3 Grijs en de Black Friday deal

Om te kijken wat de Black Friday deal is voor de Harman Kardon Citation ONE MK3 Grijs klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan doorverwezen naar de webshop waar je de Black Friday deal kunt bekijken.

Wij doen niet de verkoop van de Harman Kardon Citation ONE MK3 Grijs. Als je de Harman Kardon Citation ONE MK3 Grijs wenst aan te schaffen ga je naar de webwinkel door op de button ‘Bekijk de prijs’ te klikken.

De kwaliteit van de Harman Kardon Citation ONE MK3 Grijs is met Black Friday hetzelfde als andere dagen. Echter krijg je met Black Friday korting.