Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. blackfriday
  2. Harman Kardon Citation ONE MK3 Grijs Duo Pack

zb_mp_product] Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deal voor de Harman Kardon Citation ONE MK3 Grijs Duo Pack. Tijdens Black Friday kan je flinke korting scoren op jouw favoriete artikelen, waaronder deze Harman Kardon HKCITAONEMK3GRYEP.

Specificaties Harman Kardon Citation ONE MK3 Grijs Duo Pack

Merk

Harman Kardon

Fabrikantcode

HKCITAONEMK3GRYEP

Omschrijving van de Harman Kardon Citation ONE MK3 Grijs Duo Pack

Geniet van een draadloze luisterervaring met het Harman Kardon Citation ONE MK3 Grijs Duo Pack. Deze set slimme speakers vormt een perfect stereopaar wanneer je ze aan weerszijden van de kamer plaatst. Stream moeiteloos je favoriete muziek, films en series via wifi of bluetooth vanaf je smartphone. Of je nu graag naar je persoonlijke afspeellijsten luistert op Spotify of de nieuwste hits bekijkt op YouTube, met deze speakers wordt het allemaal mogelijk. Met de ingebouwde Google Assistant kun je de speaker ook bedienen met je stem. Verhoog of verlaag het volume, vraag om je favoriete nummer af te spelen, en zelfs om je slimme apparaten in huis te bedienen. Bovendien houdt de Assistant je altijd op de hoogte van je agenda, het weer en eventuele verkeersproblemen. Let op: de wifi speakers kunnen niet worden verbonden met de soundbar van Harman Kardon. Hiervoor heb je de Citation Surround speakers nodig. Voeg een extra dimensie toe aan je luisterervaring met het Harman Kardon Citation ONE MK3 Grijs Duo Pack.

Pluspunten
  • Creeer een multiroom omgeving of stereopaar door middel van deze duo pack. Met de ingebouwde Google Assistent bedien je de speaker met spraakopdrachten. Naast het streamen via wifi, kun je ook muziek via bluetooth streamen vanaf een smartphone of laptop naar de speaker.

Minpunten
  • Deze luidspreker heeft niet, zoals de Citation 500, een ingebouwd scherm waarop je nuttige informatie kunt aflezen. De wifi-luidsprekers zijn niet geschikt als achterluidsprekers voor een 5.0 of 5.1 surround-opstelling.

Veelgestelde vragen over de Harman Kardon Citation ONE MK3 Grijs Duo Pack en de Black Friday deal

Om te kijken wat de Black Friday deal is voor de Harman Kardon Citation ONE MK3 Grijs Duo Pack klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan doorverwezen naar de webshop waar je de Black Friday deal kunt bekijken.

Wij doen niet de verkoop van de Harman Kardon Citation ONE MK3 Grijs Duo Pack. Als je de Harman Kardon Citation ONE MK3 Grijs Duo Pack wenst aan te schaffen ga je naar de webwinkel door op de button ‘Bekijk de prijs’ te klikken.

De kwaliteit van de Harman Kardon Citation ONE MK3 Grijs Duo Pack is met Black Friday hetzelfde als andere dagen. Echter krijg je met Black Friday korting.