Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. blackfriday
  2. Harman Kardon Citation ONE MK3 Zwart Duo Pack

zb_mp_product] Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deal voor de Harman Kardon Citation ONE MK3 Zwart Duo Pack. Tijdens Black Friday kan je flinke korting scoren op jouw favoriete artikelen, waaronder deze Harman Kardon HKCITAONEMK3BLKEP.

Specificaties Harman Kardon Citation ONE MK3 Zwart Duo Pack

Merk

Harman Kardon

Fabrikantcode

HKCITAONEMK3BLKEP

Omschrijving van de Harman Kardon Citation ONE MK3 Zwart Duo Pack

Met het Harman Kardon Citation ONE MK3 Zwart Duo Pack kun je draadloos genieten van je favoriete muziek, films en series. Deze set van slimme speakers creëert een meeslepende stereo-ervaring wanneer je een exemplaar aan de linker- en rechterkant van de kamer plaatst. Via wifi of bluetooth stream je eenvoudig muziek vanaf je smartphone, waardoor je moeiteloos kunt genieten van je favoriete afspeellijsten op Spotify of YouTube. Ben je een fan van spraakbesturing? Dan zul je blij zijn met de ingebouwde Google Assistant, waarmee je de speaker kunt bedienen met eenvoudige spraakopdrachten. Stel het volume hoger of lager in, vraag de speaker om je favoriete nummer af te spelen, en zelfs om je slimme apparaten in huis te bedienen. Bovendien houdt de Assistant je altijd op de hoogte van je agenda, het weer en eventuele verkeersinformatie. Let op: het is belangrijk om te weten dat de wifi speakers niet kunnen worden verbonden met de soundbar van Harman Kardon. Hiervoor heb je de Citation Surround speakers nodig. Voeg het Harman Kardon Citation ONE MK3 Zwart Duo Pack toe aan je thuisentertainmentsysteem en geniet van een meeslepende geluidservaring in elke kamer van je huis.

Pluspunten
  • Maak een multiroom opstelling of stereopaar met behulp van deze duo verpakking. Bedien de speaker met spraakopdrachten dankzij de ingebouwde Google Assistant. Naast het streamen via wifi, kun je ook muziek van een smartphone of laptop naar de speaker streamen via bluetooth.

Minpunten
  • Deze luidspreker heeft, in tegenstelling tot de Citation 500, geen ingebouwd scherm waarop je handige informatie kunt aflezen. De wifi-luidsprekers kunnen niet worden gebruikt als achterluidsprekers voor een 5.0 of 5.1 surround-opstelling.

Veelgestelde vragen over de Harman Kardon Citation ONE MK3 Zwart Duo Pack en de Black Friday deal

Om te kijken wat de Black Friday deal is voor de Harman Kardon Citation ONE MK3 Zwart Duo Pack klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan doorverwezen naar de webshop waar je de Black Friday deal kunt bekijken.

Wij doen niet de verkoop van de Harman Kardon Citation ONE MK3 Zwart Duo Pack. Als je de Harman Kardon Citation ONE MK3 Zwart Duo Pack wenst aan te schaffen ga je naar de webwinkel door op de button ‘Bekijk de prijs’ te klikken.

De kwaliteit van de Harman Kardon Citation ONE MK3 Zwart Duo Pack is met Black Friday hetzelfde als andere dagen. Echter krijg je met Black Friday korting.