Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. blackfriday
  2. Harman Kardon Onyx Studio 8 Blauw

zb_mp_product] Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deal voor de Harman Kardon Onyx Studio 8 Blauw. Tijdens Black Friday kan je flinke korting scoren op jouw favoriete artikelen, waaronder deze Harman Kardon HKOS8BLUEP.

Specificaties Harman Kardon Onyx Studio 8 Blauw

Merk

Harman Kardon

Fabrikantcode

HKOS8BLUEP

Omschrijving van de Harman Kardon Onyx Studio 8 Blauw

Met de Harman Kardon Onyx Studio 8 Blauw haal je niet alleen een krachtige speaker in huis, maar maak je ook een bewuste keuze voor het milieu. Deze bluetooth speaker is namelijk vervaardigd uit gerecycled plastic en polyesterdraad, waardoor je niet alleen kunt genieten van het heldere geluid waar de Onyx Studio lijn bekend om staat, maar ook bijdraagt aan een duurzamere wereld. Deze speaker is uitgerust met een ingebouwde woofer en tweeter, die zorgen voor een uitgebalanceerde weergave van zowel de hoge als lage tonen. Hierdoor geniet je van een indrukwekkend vol geluid, waarbij geen enkel detail verloren gaat. Dankzij het stevige handvat kun je de speaker eenvoudig meenemen naar elke gewenste locatie. Wil je graag een nog hoger volume? Geen probleem! Je kunt de Harman Kardon Onyx Studio 8 draadloos koppelen aan een andere Onyx Studio 8 speaker, waardoor je een nog krachtiger geluid kunt creëren. Dit is bijvoorbeeld ideaal wanneer je een feestje geeft en de sfeer wilt verhogen met jouw favoriete muziek. Kies voor de Harman Kardon Onyx Studio 8 Blauw en geniet niet alleen van de hoogwaardige geluidskwaliteit, maar draag ook bij aan een duurzamere toekomst.

Pluspunten
  • Met het gebruik van duurzame en recyclebare materialen is de Onyx Studio 8 een milieubewuste keuze. Dankzij het handvat kun je de speaker eenvoudig meenemen. Verbind de speaker met een andere Harman Kardon Onyx Studio 8 voor een verhoogd volume.

Minpunten
  • In vergelijking met andere speakers in deze prijsklasse is de batterijduur van 8 uur kort.

Veelgestelde vragen over de Harman Kardon Onyx Studio 8 Blauw en de Black Friday deal

Om te kijken wat de Black Friday deal is voor de Harman Kardon Onyx Studio 8 Blauw klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan doorverwezen naar de webshop waar je de Black Friday deal kunt bekijken.

Wij doen niet de verkoop van de Harman Kardon Onyx Studio 8 Blauw. Als je de Harman Kardon Onyx Studio 8 Blauw wenst aan te schaffen ga je naar de webwinkel door op de button ‘Bekijk de prijs’ te klikken.

De kwaliteit van de Harman Kardon Onyx Studio 8 Blauw is met Black Friday hetzelfde als andere dagen. Echter krijg je met Black Friday korting.