zb_mp_product] Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deal voor de Harman Kardon Onyx Studio 8 Creme. Tijdens Black Friday kan je flinke korting scoren op jouw favoriete artikelen, waaronder deze Harman Kardon HKOS8CPNEP.

Specificaties Harman Kardon Onyx Studio 8 Creme

Merk

Harman Kardon

Fabrikantcode

HKOS8CPNEP

Omschrijving van de Harman Kardon Onyx Studio 8 Creme

Met de Harman Kardon Onyx Studio 8 Creme breng je niet alleen een krachtige speaker in huis, maar maak je ook een bewuste keuze voor het milieu. Deze bluetooth speaker is namelijk vervaardigd van gerecycled plastic en polyesterdraad, waardoor je kunt genieten van het heldere geluid waar de Onyx Studio lijn om bekend staat, terwijl je tegelijkertijd bijdraagt aan een duurzamere wereld. Deze speaker is uitgerust met een ingebouwde woofer en tweeter, wat zorgt voor een perfecte balans tussen de hoge en lage tonen. Hierdoor kun je genieten van een vol geluid, waarbij elk detail helder naar voren komt. Dankzij het stevige handvat kun je de speaker eenvoudig overal mee naartoe nemen. Of je nu een gezellige picknick in het park hebt of een feestje geeft bij jou thuis, met de Onyx Studio 8 Creme creëer je altijd de perfecte sfeer. Wil je het geluid nog meer versterken? Dan kun je de speaker draadloos koppelen aan een andere Onyx Studio 8 speaker, waardoor je een hoger volume kunt creëren. Zo ben je verzekerd van een krachtig geluid dat de hele ruimte vult. Of je nu wilt genieten van je favoriete muziek in je eentje of samen met vrienden, de Harman Kardon Onyx Studio 8 Creme is de ideale keuze voor een indrukwekkende luisterervaring, met oog voor het milieu.

Pluspunten
  • Door het gebruik van duurzame en recycleerbare materialen is de Onyx Studio 8 een milieuvriendelijke keuze. Met het handvat neem je de speaker gemakkelijk met je mee. Verbind de speaker met een andere Harman Kardon Onyx Studio 8 voor een hoger volume.

Minpunten
  • In vergelijking met andere speakers in deze prijsklasse is de batterijduur van 8 uur kort.

Veelgestelde vragen over de Harman Kardon Onyx Studio 8 Creme en de Black Friday deal

Om te kijken wat de Black Friday deal is voor de Harman Kardon Onyx Studio 8 Creme klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan doorverwezen naar de webshop waar je de Black Friday deal kunt bekijken.

Wij doen niet de verkoop van de Harman Kardon Onyx Studio 8 Creme. Als je de Harman Kardon Onyx Studio 8 Creme wenst aan te schaffen ga je naar de webwinkel door op de button ‘Bekijk de prijs’ te klikken.

De kwaliteit van de Harman Kardon Onyx Studio 8 Creme is met Black Friday hetzelfde als andere dagen. Echter krijg je met Black Friday korting.

Bekijk nog meer Back Friday deals