Search
Close this search box.
  1. blackfriday
  2. Harman Kardon Onyx Studio 8 Zwart

zb_mp_product] Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deal voor de Harman Kardon Onyx Studio 8 Zwart. Tijdens Black Friday kan je flinke korting scoren op jouw favoriete artikelen, waaronder deze Harman Kardon HKOS8BLKEP.

Specificaties Harman Kardon Onyx Studio 8 Zwart

Merk

Harman Kardon

Fabrikantcode

HKOS8BLKEP

Omschrijving van de Harman Kardon Onyx Studio 8 Zwart

Met de Harman Kardon Onyx Studio 8 Zwart haal je niet alleen een krachtige speaker in huis, maar maak je ook een bewuste keuze voor het milieu. Deze bluetooth speaker is vervaardigd uit gerecycled plastic en polyesterdraad, waardoor je niet alleen van de prachtige geluidskwaliteit kunt genieten, maar ook bijdraagt aan een duurzamere wereld. Deze Onyx Studio 8 speaker is uitgerust met een ingebouwde woofer en tweeter, die zorgen voor een perfecte balans tussen de hoge en lage tonen. Hierdoor geniet je van een uitzonderlijk vol geluid, dat je echt raakt. Dankzij het stevige handvat kun je de speaker moeiteloos overal mee naartoe nemen, of het nu gaat om een gezellige picknick in het park of een feestelijke bijeenkomst met vrienden en familie. En als je echt wilt uitpakken met een hoger volume, dan is dat geen enkel probleem. Je kunt de speaker draadloos koppelen aan een andere Onyx Studio 8 speaker, waardoor je een nog indrukwekkender geluid kunt creëren. Dit is vooral handig als je een feestje geeft en de muziek tot in elke hoek van de ruimte wilt laten klinken. Met de Harman Kardon Onyx Studio 8 Zwart wordt elk moment een onvergetelijke ervaring.

Pluspunten
  • Door gebruik te maken van duurzame en recyclebare materialen, is de Onyx Studio 8 een milieuvriendelijke optie. Met het handvat is het gemakkelijk om de speaker mee te nemen. Verbind de speaker met een andere Harman Kardon Onyx Studio 8 voor een hoger volume.

Minpunten
  • De batterijduur van 8 uur is kort in vergelijking met andere speakers in deze prijsklasse.

Veelgestelde vragen over de Harman Kardon Onyx Studio 8 Zwart en de Black Friday deal

Om te kijken wat de Black Friday deal is voor de Harman Kardon Onyx Studio 8 Zwart klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan doorverwezen naar de webshop waar je de Black Friday deal kunt bekijken.

Wij doen niet de verkoop van de Harman Kardon Onyx Studio 8 Zwart. Als je de Harman Kardon Onyx Studio 8 Zwart wenst aan te schaffen ga je naar de webwinkel door op de button ‘Bekijk de prijs’ te klikken.

De kwaliteit van de Harman Kardon Onyx Studio 8 Zwart is met Black Friday hetzelfde als andere dagen. Echter krijg je met Black Friday korting.