Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. blackfriday
  2. Huawei Sound Joy zwart

zb_mp_product] Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deal voor de Huawei Sound Joy zwart. Tijdens Black Friday kan je flinke korting scoren op jouw favoriete artikelen, waaronder deze Huawei 55028230.

Specificaties Huawei Sound Joy zwart

Merk

Huawei

Fabrikantcode

55028230

Omschrijving van de Huawei Sound Joy zwart

Met de Huawei Sound Joy heb je de mogelijkheid om je favoriete muziek tot leven te brengen. Deze bluetooth speaker biedt de mogelijkheid om twee speakers met elkaar te verbinden, waardoor je kunt genieten van een indrukwekkend stereogeluid en een hoger volume. Het koppelen van de speakers is eenvoudig, je hoeft ze alleen maar te schudden. De Huawei Sound Joy is niet alleen praktisch, maar ook duurzaam. Met de IP67 certificering is de speaker zowel stof- als waterbestendig. Hierdoor kun je de speaker zonder zorgen naast het zwembad plaatsen of meenemen naar het strand. Daarnaast beschikt de speaker over een LED ring aan beide zijden, waarmee je een lichtshow kunt creëren in je kamer. Deze LED ring toont niet alleen het volume van de muziek, maar ook de batterijstatus van de speaker. Zo ben je altijd op de hoogte van de prestaties van je Huawei Sound Joy. Met de Huawei Sound Joy zwart haal je niet alleen een kwalitatieve bluetooth speaker in huis, maar ook een stijlvolle toevoeging aan je interieur. Geniet van de ultieme muziekervaring en creëer een geweldige sfeer met de LED ring van de Huawei Sound Joy.

Pluspunten
  • Koppel twee Huawei Sound Joy speakers aan elkaar voor een stereogeluid en een hoger volume. Het ontwerp van de speaker is bestand tegen stof en water, waardoor hij geschikt is voor gebruik buitenshuis. Met de speaker kun je een lichtshow in je kamer creëren.

Minpunten
  • Het is onmogelijk om 3 of meer speakers met elkaar te verbinden.

Veelgestelde vragen over de Huawei Sound Joy zwart en de Black Friday deal

Om te kijken wat de Black Friday deal is voor de Huawei Sound Joy zwart klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan doorverwezen naar de webshop waar je de Black Friday deal kunt bekijken.

Wij doen niet de verkoop van de Huawei Sound Joy zwart. Als je de Huawei Sound Joy zwart wenst aan te schaffen ga je naar de webwinkel door op de button ‘Bekijk de prijs’ te klikken.

De kwaliteit van de Huawei Sound Joy zwart is met Black Friday hetzelfde als andere dagen. Echter krijg je met Black Friday korting.