Search
Close this search box.
  1. blackfriday
  2. Imperial Dabman i150 Zwart

zb_mp_product] Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deal voor de Imperial Dabman i150 Zwart. Tijdens Black Friday kan je flinke korting scoren op jouw favoriete artikelen, waaronder deze Imperial 22-261-00.

Specificaties Imperial Dabman i150 Zwart

Merk

Imperial

Fabrikantcode

22-261-00

Omschrijving van de Imperial Dabman i150 Zwart

Met de Imperial Dabman i150 kun je op allerlei verschillende manieren genieten van muziek. Met de ingebouwde DAB+ tuner kun je moeiteloos afstemmen op je favoriete radiostations, zonder last te hebben van ruis. Je hoeft niet langer te zoeken naar frequenties, want je kunt eenvoudig zenders op naam vinden. Daarnaast kun je ook je smartphone aansluiten via een aux kabel, waardoor je jouw persoonlijke afspeellijsten direct kunt beluisteren. Maar dat is nog niet alles! Met de Imperial Dabman i150 heb je ook toegang tot duizenden online radiozenders via wifi. Zo kun je altijd nieuwe muziek ontdekken en je laten verrassen door verschillende genres en artiesten. Bovendien kun je jouw favoriete nummers ook afspelen vanaf een usb-stick. En het beste van alles? Je kunt niet alleen genieten van muziek, maar ook je smartphone opladen via de usb-poort van de Imperial Dabman i150. En alsof dat nog niet genoeg is, beschikt deze veelzijdige radio ook over een handige sleeptimer. Je kunt een vooraf ingestelde periode selecteren, waarna de radio automatisch uitschakelt. Dit is ideaal als je graag in slaap valt met je favoriete muziek op de achtergrond, zonder je zorgen te maken over het uitschakelen van de radio. Met de Imperial Dabman i150 haal je een complete en gebruiksvriendelijke radio in huis, die je op verschillende manieren laat genieten van muziek.

Pluspunten
  • Luister naar duizenden online radiozenders via wifi. Luister naar duizenden online radiozenders via wifi. De radio speelt muziek af van usb sticks en harde schijven. De radio speelt muziek af van usb-sticks en harde schijven.

Minpunten
  • De radio streamt muziek niet draadloos door middel van Bluetooth.

Veelgestelde vragen over de Imperial Dabman i150 Zwart en de Black Friday deal

Om te kijken wat de Black Friday deal is voor de Imperial Dabman i150 Zwart klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan doorverwezen naar de webshop waar je de Black Friday deal kunt bekijken.

Wij doen niet de verkoop van de Imperial Dabman i150 Zwart. Als je de Imperial Dabman i150 Zwart wenst aan te schaffen ga je naar de webwinkel door op de button ‘Bekijk de prijs’ te klikken.

De kwaliteit van de Imperial Dabman i150 Zwart is met Black Friday hetzelfde als andere dagen. Echter krijg je met Black Friday korting.