Search
Close this search box.
  1. blackfriday
  2. JAM Bookshelf Speakers (per paar) Hout

zb_mp_product] Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deal voor de JAM Bookshelf Speakers (per paar) Hout. Tijdens Black Friday kan je flinke korting scoren op jouw favoriete artikelen, waaronder deze JAM 700449.

Specificaties JAM Bookshelf Speakers (per paar) Hout

Merk

JAM

Fabrikantcode

700449

Omschrijving van de JAM Bookshelf Speakers (per paar) Hout

Met de JAM Bookshelf Speakers haal je een stukje geluidskunst in huis. Deze set van twee houten boekenplank speakers is ontworpen om jouw favoriete muziek tot leven te brengen. Of je nu een rustige avond thuis wilt doorbrengen met wat ontspannende deuntjes of een feestje wilt bouwen met energieke beats, deze speakers zorgen voor een optimale luisterervaring. Deze actieve boekenplank speakers geven je direct toegang tot je muziek zodra je ze hebt aangesloten. Dankzij het slimme ontwerp van de behuizing wordt vervorming geminimaliseerd, waardoor je kunt genieten van een kristalheldere geluidsweergave, of je nu op laag of hoog volume luistert. Het 2-weg ontwerp van de speakers zorgt voor een uitgebalanceerde mix van lage en hoge tonen, waardoor elk instrument en elke stem tot zijn recht komt. Maar dat is nog niet alles! Met de bluetooth 5.0 technologie kun je draadloos je favoriete afspeellijsten streamen naar de speakers, waardoor je de vrijheid hebt om je muziek te beluisteren zonder gedoe met kabels. Daarnaast kun je de speakers ook bedraad aansluiten op een muziekbron via de rca- en aux-aansluitingen. Met de JAM Bookshelf Speakers haal je niet alleen een prachtig stukje audiotechnologie in huis, maar ook een stijlvolle toevoeging aan je interieur.

Pluspunten
  • De luidsprekers zijn actief, zodat je muziek afspeelt zonder een versterker te gebruiken. Dankzij het ontwerp van de behuizing wordt vervorming verminderd, waardoor je kunt genieten van een helder geluid. Het 2-weg ontwerp zorgt voor een evenwichtige balans tussen lage en hoge tonen.

Minpunten
  • De speakers zijn niet geschikt voor bi-wiring.

Veelgestelde vragen over de JAM Bookshelf Speakers (per paar) Hout en de Black Friday deal

Om te kijken wat de Black Friday deal is voor de JAM Bookshelf Speakers (per paar) Hout klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan doorverwezen naar de webshop waar je de Black Friday deal kunt bekijken.

Wij doen niet de verkoop van de JAM Bookshelf Speakers (per paar) Hout. Als je de JAM Bookshelf Speakers (per paar) Hout wenst aan te schaffen ga je naar de webwinkel door op de button ‘Bekijk de prijs’ te klikken.

De kwaliteit van de JAM Bookshelf Speakers (per paar) Hout is met Black Friday hetzelfde als andere dagen. Echter krijg je met Black Friday korting.