Search
Close this search box.
  1. blackfriday
  2. Jamo SUB 210 Zwart

zb_mp_product] Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deal voor de Jamo SUB 210 Zwart. Tijdens Black Friday kan je flinke korting scoren op jouw favoriete artikelen, waaronder deze Jamo 42089500.

Specificaties Jamo SUB 210 Zwart

Merk

Jamo

Fabrikantcode

42089500

Omschrijving van de Jamo SUB 210 Zwart

De Jamo SUB 210 Zwart is de perfecte toevoeging aan je home cinema set. Met zijn stijlvolle en compacte ontwerp past hij moeiteloos in elk interieur. Deze actieve subwoofer zorgt voor een indrukwekkende geluidsweergave bij films, muziek en games. De Jamo SUB 210 Zwart is voorzien van een automatische aan-en-uit-functie, waardoor je geen omkijken hebt naar het in- en uitschakelen van de subwoofer. Daarnaast kun je de subwoofer eenvoudig afstellen naar jouw persoonlijke voorkeur. Hierdoor kun je de basweergave perfect afstemmen op de rest van je home cinema systeem. Met de Jamo SUB 210 Zwart haal je niet alleen een krachtige subwoofer in huis, maar ook een elegant en slim ontwerp. Dankzij zijn compacte formaat kun je hem overal plaatsen zonder dat hij te veel ruimte inneemt. Geniet van een meeslepende en diepe bassweergave met de Jamo SUB 210 Zwart en maak je home cinema set compleet.

Pluspunten
  • Geschikt voor een piekvermogen van 200 watt. Compact formaat, zonder verlies van kracht. Automatische aan en uit functie voor samenwerking met een home cinema systeem.

Minpunten
  • De subwoofer heeft een blauw ledlampje aan de voorkant dat als hinderlijk kan worden ervaren.

Veelgestelde vragen over de Jamo SUB 210 Zwart en de Black Friday deal

Om te kijken wat de Black Friday deal is voor de Jamo SUB 210 Zwart klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan doorverwezen naar de webshop waar je de Black Friday deal kunt bekijken.

Wij doen niet de verkoop van de Jamo SUB 210 Zwart. Als je de Jamo SUB 210 Zwart wenst aan te schaffen ga je naar de webwinkel door op de button ‘Bekijk de prijs’ te klikken.

De kwaliteit van de Jamo SUB 210 Zwart is met Black Friday hetzelfde als andere dagen. Echter krijg je met Black Friday korting.