Search
Close this search box.
  1. blackfriday
  2. JBL Bar 1300 Zwart

zb_mp_product] Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deal voor de JBL Bar 1300 Zwart. Tijdens Black Friday kan je flinke korting scoren op jouw favoriete artikelen, waaronder deze JBL JBLBAR1300BLKEP.

Specificaties JBL Bar 1300 Zwart

Merk

JBL

Fabrikantcode

JBLBAR1300BLKEP

Omschrijving van de JBL Bar 1300 Zwart

De JBL Bar 1300 Zwart is een indrukwekkende soundbar die je volledig onderdompelt in een meeslepende geluidservaring. Met maar liefst 6 upfiring speakers biedt deze soundbar een ongekende ruimtelijkheid in het geluid. Dankzij Dolby Atmos wordt het geluid via de speakers naar het plafond gestuurd, waarna het weerkaatst wordt naar jouw luisterpositie. Hierdoor waan je jezelf letterlijk in de actie van je favoriete film. Daarnaast beschikt deze soundbar over 2 afneembare speakers die je als achterspeakers kunt gebruiken, waardoor je een nog optimalere surround sound-ervaring kunt creëren. De meegeleverde subwoofer van de JBL Bar 1300 Zwart zorgt ervoor dat de diepste tonen van je audio extra krachtig worden weergegeven. Hierdoor komen explosies en drums tot leven en voel je de impact van elke beat. Daarnaast is deze soundbar voorzien van Harman PureVoice, een technologie die dialogen optimaliseert. Hierdoor blijven de dialogen altijd helder en verstaanbaar, zelfs in scènes met veel achtergrondgeluid. En alsof dat nog niet genoeg is, kun je de soundbar ook bedienen met je stem dankzij de ingebouwde spraakassistent. Met slechts een paar woorden kun je de soundbar aan- en uitzetten, het volume regelen en zelfs je favoriete muziek afspelen. De JBL Bar 1300 Zwart is de ultieme soundbar voor een meeslepende en geavanceerde geluidservaring in je eigen woonk.

Pluspunten
  • Jij luistert naar ruimtelijk geluid door de 6 upfiring speakers. Dolby Atmos stuurt het geluid via het plafond naar jouw luisterpositie, zodat jij kan genieten van surround sound. Dankzij Harman PureVoice versta jij dialogen luid en duidelijk.

Minpunten
  • Wanneer je de soundbar met de tv wilt verbinden, moet je zelf nog een optische kabel aanschaffen.

Veelgestelde vragen over de JBL Bar 1300 Zwart en de Black Friday deal

Om te kijken wat de Black Friday deal is voor de JBL Bar 1300 Zwart klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan doorverwezen naar de webshop waar je de Black Friday deal kunt bekijken.

Wij doen niet de verkoop van de JBL Bar 1300 Zwart. Als je de JBL Bar 1300 Zwart wenst aan te schaffen ga je naar de webwinkel door op de button ‘Bekijk de prijs’ te klikken.

De kwaliteit van de JBL Bar 1300 Zwart is met Black Friday hetzelfde als andere dagen. Echter krijg je met Black Friday korting.