Search
Close this search box.
  1. blackfriday
  2. JBL Bar 2.0 All in One M2 Zwart

zb_mp_product] Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deal voor de JBL Bar 2.0 All in One M2 Zwart. Tijdens Black Friday kan je flinke korting scoren op jouw favoriete artikelen, waaronder deze JBL JBLBAR20AIOM2BLKEP.

Specificaties JBL Bar 2.0 All in One M2 Zwart

Merk

JBL

Fabrikantcode

JBLBAR20AIOM2BLKEP

Omschrijving van de JBL Bar 2.0 All in One M2 Zwart

Laat je televisie tot leven komen met de JBL Bar 2.0 All in One M2 Zwart. Deze soundbar zorgt voor een krachtig geluid, waardoor je helemaal opgaat in de actie van je favoriete films. Met zijn diepe bas en ondersteuning van Dolby Digital biedt deze soundbar een ongeëvenaarde geluidskwaliteit die je echt laat genieten. Maar dat is nog niet alles! Deze soundbar is niet alleen perfect voor het kijken van films, maar ook voor het luisteren naar muziek. Dankzij de bluetooth-functie kun je eenvoudig je telefoon koppelen en je favoriete nummers afspelen. Zo kun je altijd en overal genieten van je favoriete muziek, zonder gedoe met kabels. Een ander groot voordeel van de JBL Bar 2.0 All in One M2 Zwart is het slanke en eenvoudige ontwerp. Je kunt de soundbar gemakkelijk voor je televisie plaatsen zonder dat hij je zicht belemmert. Zo kun je optimaal genieten van je favoriete films en series, zonder afgeleid te worden door een grote en lompe soundbar. Kortom, met de JBL Bar 2.0 All in One M2 Zwart haal je een krachtige en veelzijdige soundbar in huis waarmee je jouw kijk- en luisterervaring naar een hoger niveau tilt.

Pluspunten
  • Je streamt je favoriete nummers draadloos naar de soundbar via bluetooth. Door de diepe bas die de soundbar weergeeft, geniet je van een krachtig geluid. Films en series worden intens ervaren dankzij de ondersteuning van Dolby Digital.

Minpunten
  • De soundbar ondersteunt geen multiroom audio, waarmee je muziek door het hele huis kunt streamen.

Veelgestelde vragen over de JBL Bar 2.0 All in One M2 Zwart en de Black Friday deal

Om te kijken wat de Black Friday deal is voor de JBL Bar 2.0 All in One M2 Zwart klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan doorverwezen naar de webshop waar je de Black Friday deal kunt bekijken.

Wij doen niet de verkoop van de JBL Bar 2.0 All in One M2 Zwart. Als je de JBL Bar 2.0 All in One M2 Zwart wenst aan te schaffen ga je naar de webwinkel door op de button ‘Bekijk de prijs’ te klikken.

De kwaliteit van de JBL Bar 2.0 All in One M2 Zwart is met Black Friday hetzelfde als andere dagen. Echter krijg je met Black Friday korting.