zb_mp_product] Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deal voor de JBL Bar 500 Zwart. Tijdens Black Friday kan je flinke korting scoren op jouw favoriete artikelen, waaronder deze JBL JBLBAR500PROBLKEP.

Specificaties JBL Bar 500 Zwart

Merk

JBL

Fabrikantcode

JBLBAR500PROBLKEP

Omschrijving van de JBL Bar 500 Zwart

Met de JBL Bar 500 in het zwart haal je een soundbar in huis die zorgt voor een meeslepende geluidservaring. Dankzij de meegeleverde subwoofer geniet je van de diepste bastonen, waardoor je het gevoel hebt dat je je in een echte bioscoop bevindt. Met Dolby Atmos wordt het geluid van de soundbar omhoog gestuurd richting het plafond, om vervolgens weer terug te kaatsen naar de plek waar jij zit. Dit zorgt voor een surround sound ervaring, zonder dat je achterluidsprekers nodig hebt. Bovendien is de JBL Bar 500 voorzien van PureVoice spraakassistentie, waardoor je spraakopdrachten naar de soundbar kunt sturen. Hierdoor kun je het volume aanpassen zonder gebruik te maken van de afstandsbediening. Met deze slimme functie wordt bediening nog eenvoudiger en kun je optimaal genieten van je favoriete film of serie. De strakke zwarte kleur van de soundbar zorgt ervoor dat hij naadloos past in elk interieur. Haal de JBL Bar 500 in huis en beleef een ongeëvenaarde geluidsbeleving.

Pluspunten
  • Dankzij de meegeleverde subwoofer kun je luisteren naar de diepste tonen naast het heldere geluid van de soundbar. Dolby Atmos richt het geluid naar je luisterpositie via het plafond, zodat je kunt genieten van surround sound zonder achterluidsprekers. Met de ingebouwde PureVoice spraakassistent kun je de soundbar bedienen met spraakopdrachten.

Minpunten
  • Als je wilt genieten van echt surroundgeluid met achterluidsprekers, kies je voor de JBL Bar 800 of 1000.

Veelgestelde vragen over de JBL Bar 500 Zwart en de Black Friday deal

Om te kijken wat de Black Friday deal is voor de JBL Bar 500 Zwart klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan doorverwezen naar de webshop waar je de Black Friday deal kunt bekijken.

Wij doen niet de verkoop van de JBL Bar 500 Zwart. Als je de JBL Bar 500 Zwart wenst aan te schaffen ga je naar de webwinkel door op de button ‘Bekijk de prijs’ te klikken.

De kwaliteit van de JBL Bar 500 Zwart is met Black Friday hetzelfde als andere dagen. Echter krijg je met Black Friday korting.

Bekijk nog meer Back Friday deals