Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. blackfriday
  2. JBL Bar 800 Zwart

zb_mp_product] Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deal voor de JBL Bar 800 Zwart. Tijdens Black Friday kan je flinke korting scoren op jouw favoriete artikelen, waaronder deze JBL JBLBAR800PROBLKEP.

Specificaties JBL Bar 800 Zwart

Merk

JBL

Fabrikantcode

JBLBAR800PROBLKEP

Omschrijving van de JBL Bar 800 Zwart

Met de JBL Bar 800 in het zwart geniet je van een meeslepende surround sound-ervaring. Dankzij de toevoeging van Dolby Atmos creëert deze soundbar een complete thuisbioscoopervaring. Met maar liefst 5 speakers zorgt de soundbar voor een helder en vol geluid. Daarnaast zorgt de meegeleverde subwoofer voor krachtige en diepe tonen. Wil je ook graag je favoriete muziek afspelen? Koppel dan eenvoudig je smartphone via wifi aan de soundbar en geniet van je favoriete nummers. En het wordt nog beter! Met de JBL One App multiroom systeem kun je de soundbar gemakkelijk verbinden met andere JBL speakers, zodat je je favoriete muziek door het hele huis kunt laten klinken. Creëer de perfecte sfeer voor elke gelegenheid met de JBL Bar 800.

Pluspunten
  • Je beluistert echte surroundsound via de achterluidsprekers. Dankzij de ingebouwde wifi kan je gemakkelijk je smartphone of andere luidsprekers koppelen aan de soundbar. Voeg de soundbar toe aan het JBL One App multiroom systeem en stream muziek doorheen het hele huis.

Minpunten
  • Wanneer je de soundbar met de tv wilt verbinden, moet je zelf een optische kabel aanschaffen.

Veelgestelde vragen over de JBL Bar 800 Zwart en de Black Friday deal

Om te kijken wat de Black Friday deal is voor de JBL Bar 800 Zwart klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan doorverwezen naar de webshop waar je de Black Friday deal kunt bekijken.

Wij doen niet de verkoop van de JBL Bar 800 Zwart. Als je de JBL Bar 800 Zwart wenst aan te schaffen ga je naar de webwinkel door op de button ‘Bekijk de prijs’ te klikken.

De kwaliteit van de JBL Bar 800 Zwart is met Black Friday hetzelfde als andere dagen. Echter krijg je met Black Friday korting.