Search
Close this search box.
  1. blackfriday
  2. JBL Boombox 2 Camouflage

zb_mp_product] Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deal voor de JBL Boombox 2 Camouflage. Tijdens Black Friday kan je flinke korting scoren op jouw favoriete artikelen, waaronder deze JBL JBLBOOMBOX2SQUADEU.

Specificaties JBL Boombox 2 Camouflage

Merk

JBL

Fabrikantcode

JBLBOOMBOX2SQUADEU

Omschrijving van de JBL Boombox 2 Camouflage

Met de JBL Boombox 2 Camouflage zorg je ervoor dat elk feestje een onvergetelijke ervaring wordt. Deze draagbare bluetooth speaker levert krachtig geluid waardoor je van een ongekende muziekervaring kunt genieten. De passieve basradiatoren aan de zijkant van de speaker zorgen voor een diepe en volle bas, waardoor je favoriete nummers tot leven komen. De accu van de JBL Boombox 2 gaat maar liefst tot wel 24 uur mee bij gemiddeld volume, zodat je nooit zonder muziek komt te zitten. Of je nu een dagje naar het strand gaat of een poolparty organiseert, dankzij het waterbestendige ontwerp hoef je je geen zorgen te maken over eventuele waterschade. Bovendien kun je met de Partyboost functie meerdere JBL speakers aan elkaar koppelen, waardoor je het geluid naar een hoger niveau tilt. Niet alleen kun je genieten van geweldig geluid, maar de JBL Boombox 2 Camouflage heeft ook nog een handige ingebouwde powerbank. Hiermee kun je je telefoon opladen, zelfs als je geen stopcontact in de buurt hebt. En met het led lampje op de speaker kun je altijd gemakkelijk het batterijpercentage aflezen, zodat je nooit voor verrassingen komt te staan. Kortom, met de JBL Boombox 2 Camouflage ben je verzekerd van urenlang luisterplezier, waar je ook bent.

Pluspunten
  • Met een batterijduur van 24 uur zul je niet snel zonder muziek zitten. De waterbestendige constructie maakt de speaker geschikt voor gebruik buitenshuis. Je kunt de speaker verbinden met andere JBL speakers met Partyboost om het volume te verhogen.

Minpunten
  • Je koppelt de luidspreker alleen aan andere JBL-luidsprekers met de PartyBoost-functie.

Veelgestelde vragen over de JBL Boombox 2 Camouflage en de Black Friday deal

Om te kijken wat de Black Friday deal is voor de JBL Boombox 2 Camouflage klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan doorverwezen naar de webshop waar je de Black Friday deal kunt bekijken.

Wij doen niet de verkoop van de JBL Boombox 2 Camouflage. Als je de JBL Boombox 2 Camouflage wenst aan te schaffen ga je naar de webwinkel door op de button ‘Bekijk de prijs’ te klikken.

De kwaliteit van de JBL Boombox 2 Camouflage is met Black Friday hetzelfde als andere dagen. Echter krijg je met Black Friday korting.