Search
Close this search box.
  1. blackfriday
  2. JBL Boombox 3 Wifi zwart

zb_mp_product] Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deal voor de JBL Boombox 3 Wifi zwart. Tijdens Black Friday kan je flinke korting scoren op jouw favoriete artikelen, waaronder deze JBL JBLBB3WIFIBLKEP.

Specificaties JBL Boombox 3 Wifi zwart

Merk

JBL

Fabrikantcode

JBLBB3WIFIBLKEP

Omschrijving van de JBL Boombox 3 Wifi zwart

Met de JBL Boombox 3 Wifi in het zwart kun je overal genieten van je favoriete muziek. Deze speaker is niet alleen stijlvol, maar ook zeer duurzaam dankzij de IP67 certificering. Hierdoor is hij niet alleen stofbestendig, maar ook volledig waterdicht. Hierdoor kun je de speaker zonder zorgen meenemen naar het zwembad of het strand. De JBL Boombox 3 Wifi zorgt voor een meeslepende luisterervaring. Dankzij de 3D Dolby Atmos technologie word je omringd door muziek vanuit alle hoeken. De muziek wordt zelfs teruggekaatst via de muur naar jouw luisterpositie, waardoor het lijkt alsof je je in een concertzaal bevindt. Met een indrukwekkende accuduur van maar liefst 24 uur kun je de hele dag genieten van je favoriete nummers. Bovendien beschikt deze speaker over een ingebouwde powerbank, zodat je zelfs je telefoon kunt opladen als de batterij leeg is. Het koppelen van je telefoon aan de JBL Boombox 3 Wifi is eenvoudig. Je kunt dit doen via zowel wifi als bluetooth. Als je kiest voor wifi, kun je zelfs filmpjes kijken of iemand bellen zonder dat de muziek onderbroken wordt. Met deze speaker heb je dus altijd en overal de perfecte soundtrack bij de hand. Of je nu op het strand bent, aan het zwembad ligt of gewoon thuis wilt genieten van je favoriete nummers, de JBL Boombox 3 Wifi staat voor je klaar.

Pluspunten
  • Dankzij de IP67-certificering kan je de JBL Boombox 3 WiFi meenemen naar het zwembad of het strand. Met 3D Dolby Atmos hoor je het geluid om je heen, alsof je in een concertzaal staat. Dankzij de batterijduur van 24 uur zit je nooit zonder muziek.

Minpunten
  • Je verbindt je smartphone niet met de speaker via NFC.

Veelgestelde vragen over de JBL Boombox 3 Wifi zwart en de Black Friday deal

Om te kijken wat de Black Friday deal is voor de JBL Boombox 3 Wifi zwart klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan doorverwezen naar de webshop waar je de Black Friday deal kunt bekijken.

Wij doen niet de verkoop van de JBL Boombox 3 Wifi zwart. Als je de JBL Boombox 3 Wifi zwart wenst aan te schaffen ga je naar de webwinkel door op de button ‘Bekijk de prijs’ te klikken.

De kwaliteit van de JBL Boombox 3 Wifi zwart is met Black Friday hetzelfde als andere dagen. Echter krijg je met Black Friday korting.