Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. blackfriday
  2. JBL Boombox 3 Zwart

zb_mp_product] Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deal voor de JBL Boombox 3 Zwart. Tijdens Black Friday kan je flinke korting scoren op jouw favoriete artikelen, waaronder deze JBL JBLBOOMBOX3BLKEP.

Specificaties JBL Boombox 3 Zwart

Merk

JBL

Fabrikantcode

JBLBOOMBOX3BLKEP

Omschrijving van de JBL Boombox 3 Zwart

Met de JBL Boombox 3 Zwart breng je het geluid naar een hoger niveau en creëer je de perfecte sfeer voor elk feest. Dankzij de indrukwekkende accuduur van 24 uur kun je de hele dag genieten van je favoriete muziek, zonder je zorgen te maken over het opladen. Of je nu binnen in je woonkamer danst of buiten op het strand feest viert, deze bluetooth speaker is altijd klaar voor actie. Wat deze speaker echt bijzonder maakt, is de mogelijkheid om hem te koppelen aan andere JBL speakers met PartyBoost. Hierdoor kun je het volume verhogen en een meeslepend stereo geluid creëren. Het is alsof je een live concert bijwoont, waarbij iedereen op de muziek losgaat en de energie voelbaar is. De JBL Boombox 3 Zwart is niet alleen krachtig, maar ook duurzaam. Met zijn IP67 certificering is hij stofbestendig en waterdicht, waardoor je hem zonder zorgen kunt meenemen naar het strand of het zwembad. Laat je niet tegenhouden door zand of water, want deze speaker kan er probleemloos tegen. Kortom, met de JBL Boombox 3 Zwart ben je verzekerd van een geweldige geluidservaring, waar je ook bent.

Pluspunten
  • Met een batterijduur van 24 uur kom je niet snel zonder muziek te zitten. Je kunt de speaker verbinden met andere JBL speakers via PartyBoost voor een hoger volume. Het stof- en waterbestendige ontwerp van de speaker maakt hem geschikt voor gebruik buitenshuis.

Minpunten
  • Je koppelt de speaker alleen aan andere JBL speakers met de PartyBoost-functie.

Veelgestelde vragen over de JBL Boombox 3 Zwart en de Black Friday deal

Om te kijken wat de Black Friday deal is voor de JBL Boombox 3 Zwart klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan doorverwezen naar de webshop waar je de Black Friday deal kunt bekijken.

Wij doen niet de verkoop van de JBL Boombox 3 Zwart. Als je de JBL Boombox 3 Zwart wenst aan te schaffen ga je naar de webwinkel door op de button ‘Bekijk de prijs’ te klikken.

De kwaliteit van de JBL Boombox 3 Zwart is met Black Friday hetzelfde als andere dagen. Echter krijg je met Black Friday korting.