Search
Close this search box.
  1. blackfriday
  2. JBL Charge 5 Duo Pack

zb_mp_product] Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deal voor de JBL Charge 5 Duo Pack. Tijdens Black Friday kan je flinke korting scoren op jouw favoriete artikelen, waaronder deze JBL JBLCHARGE5BLK.

Specificaties JBL Charge 5 Duo Pack

Merk

JBL

Fabrikantcode

JBLCHARGE5BLK

Omschrijving van de JBL Charge 5 Duo Pack

Met het JBL Charge 5 Duo Pack haal je direct 2 speakers in huis. Deze speakers kun je eenvoudig aan elkaar koppelen via de PartyBoost functie, waardoor je kunt genieten van een optimale stereo geluidsweergave en een nog hoger volume. Of je nu een feestje geeft of gewoon wilt genieten van je favoriete muziek, met dit duo pack creëer je een indrukwekkende geluidservaring. De JBL Charge 5 heeft een IP67 certificering, wat betekent dat de speaker volledig stof- en waterdicht is. Dit maakt hem perfect voor gebruik op het strand, bij het zwembad of zelfs in de regen. Je kunt hem dus zonder zorgen overal mee naartoe nemen. Daarnaast beschikt de speaker over een handige usb-uitgang, waarmee je onderweg jouw smartphone kunt opladen. Zo hoef je nooit meer zonder muziek of een lege telefoon te zitten. Met het JBL Charge 5 Duo Pack ben je verzekerd van een geweldige geluidskwaliteit, draagbaarheid en gebruiksgemak. Of je nu binnen of buiten bent, deze speakers zorgen voor een krachtig geluid dat de hele ruimte vult. Geniet van jouw favoriete muziek waar je ook bent, met dit duo pack ben je altijd voorzien van de beste geluidservaring.

Pluspunten
  • Verbind de 2 speakers met elkaar om naar stereogeluid te luisteren. De speaker is geschikt voor buitengebruik dankzij het stof- en waterdichte ontwerp. Laad een smartphone op via de usb-uitgang van de speaker.

Minpunten
  • Je verbindt deze speaker niet met zijn voorganger, de JBL Charge 4.

Veelgestelde vragen over de JBL Charge 5 Duo Pack en de Black Friday deal

Om te kijken wat de Black Friday deal is voor de JBL Charge 5 Duo Pack klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan doorverwezen naar de webshop waar je de Black Friday deal kunt bekijken.

Wij doen niet de verkoop van de JBL Charge 5 Duo Pack. Als je de JBL Charge 5 Duo Pack wenst aan te schaffen ga je naar de webwinkel door op de button ‘Bekijk de prijs’ te klikken.

De kwaliteit van de JBL Charge 5 Duo Pack is met Black Friday hetzelfde als andere dagen. Echter krijg je met Black Friday korting.