Search
Close this search box.
  1. blackfriday
  2. JBL Charge 5 Groen

zb_mp_product] Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deal voor de JBL Charge 5 Groen. Tijdens Black Friday kan je flinke korting scoren op jouw favoriete artikelen, waaronder deze JBL JBLCHARGE5GRN.

Specificaties JBL Charge 5 Groen

Merk

JBL

Fabrikantcode

JBLCHARGE5GRN

Omschrijving van de JBL Charge 5 Groen

De JBL Charge 5 Groen is de ultieme metgezel voor avonturiers die geen moment zonder muziek willen zitten. Deze draagbare speaker is speciaal ontworpen voor buitenactiviteiten en biedt een ongeëvenaarde geluidskwaliteit, waar je ook bent. Met zijn IP67 certificering is de JBL Charge 5 Groen volledig waterdicht en stofbestendig, waardoor je hem zonder zorgen kunt meenemen naar het strand, het zwembad of zelfs tijdens een regenachtige wandeling. Het robuuste ontwerp zorgt ervoor dat hij bestand is tegen alle uitdagingen die de natuur kan bieden, zoals water, zand en stof. Maar dat is niet alles! Deze speaker beschikt ook over een handige ingebouwde powerbank, waarmee je je smartphone kunt opladen terwijl je onderweg bent. Zo hoef je je geen zorgen te maken over een lege batterij en kun je blijven genieten van je favoriete muziek. Daarnaast kun je met de PartyBoost functie de JBL Charge 5 Groen koppelen aan een andere JBL PartyBoost speaker, waardoor je een nog hoger volume kunt creëren en het feest naar een hoger niveau kunt tillen. En met een batterijduur van maar liefst 20 uur op een volle lading, kun je de hele dag en nacht genieten van je favoriete deuntjes. Kies voor de JBL Charge 5 Groen en breng je muziekervaring naar buiten, waar avontuur en muziek samenkomen.

Pluspunten
  • Het ontwerp dat stof- en waterdicht is, maakt de speaker geschikt voor gebruik buitenshuis. Via de USB-uitgang van de speaker kun je een smartphone opladen. Verbind de speaker met een andere JBL PartyBoost-speaker voor een hoger volume.

Minpunten
  • Je verbindt deze speaker niet met zijn voorganger, de JBL Charge 4.

Veelgestelde vragen over de JBL Charge 5 Groen en de Black Friday deal

Om te kijken wat de Black Friday deal is voor de JBL Charge 5 Groen klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan doorverwezen naar de webshop waar je de Black Friday deal kunt bekijken.

Wij doen niet de verkoop van de JBL Charge 5 Groen. Als je de JBL Charge 5 Groen wenst aan te schaffen ga je naar de webwinkel door op de button ‘Bekijk de prijs’ te klikken.

De kwaliteit van de JBL Charge 5 Groen is met Black Friday hetzelfde als andere dagen. Echter krijg je met Black Friday korting.