Search
Close this search box.
  1. blackfriday
  2. JBL Charge 5 Squad

zb_mp_product] Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deal voor de JBL Charge 5 Squad. Tijdens Black Friday kan je flinke korting scoren op jouw favoriete artikelen, waaronder deze JBL JBLCHARGE5SQUAD.

Specificaties JBL Charge 5 Squad

Merk

JBL

Fabrikantcode

JBLCHARGE5SQUAD

Omschrijving van de JBL Charge 5 Squad

De JBL Charge 5 Squad is de ultieme metgezel voor avonturen in de buitenlucht. Met zijn robuuste IP67 certificering is deze speaker volledig waterdicht en stofbestendig. Of je nu een dagje naar het strand gaat of een trektocht maakt door de natuur, je hoeft je geen zorgen te maken over water- of zandschade. Je kunt ongestoord genieten van je favoriete muziek, waar je ook bent. Maar dat is nog niet alles. De JBL Charge 5 Squad is niet alleen een krachtige speaker, maar ook een handige powerbank. Wanneer de batterij van je smartphone leeg dreigt te raken, hoef je alleen maar je telefoon aan te sluiten op de ingebouwde powerbank en je kunt weer urenlang naar je favoriete nummers luisteren. Zo kom je nooit zonder muziek te zitten, zelfs niet tijdens lange avonturen. En als je echt wilt uitpakken, kun je de PartyBoost functie gebruiken om de JBL Charge 5 Squad te koppelen aan een andere JBL PartyBoost speaker. Hierdoor creëer je een nog indrukwekkender geluid en kun je een feestje bouwen waar je ook bent. En met een batterijduur van maar liefst 20 uur op een volle lading, hoef je je geen zorgen te maken dat de muziek halverwege de dag stopt. De JBL Charge 5 Squad is de ultieme metgezel voor avonturiers die niet zonder hun favoriete muziek kunnen.

Pluspunten
  • Het ontwerp dat stof- en waterdicht is, maakt de speaker geschikt voor gebruik buitenshuis. Je kunt een smartphone opladen via de USB-uitgang van de speaker. Verbind de speaker met een andere JBL PartyBoost speaker voor een hoger volume.

Minpunten
  • Je verbindt deze luidspreker niet met zijn voorganger, de JBL Charge 4.

Veelgestelde vragen over de JBL Charge 5 Squad en de Black Friday deal

Om te kijken wat de Black Friday deal is voor de JBL Charge 5 Squad klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan doorverwezen naar de webshop waar je de Black Friday deal kunt bekijken.

Wij doen niet de verkoop van de JBL Charge 5 Squad. Als je de JBL Charge 5 Squad wenst aan te schaffen ga je naar de webwinkel door op de button ‘Bekijk de prijs’ te klikken.

De kwaliteit van de JBL Charge 5 Squad is met Black Friday hetzelfde als andere dagen. Echter krijg je met Black Friday korting.