zb_mp_product] Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deal voor de JBL Charge 5 Turquoise. Tijdens Black Friday kan je flinke korting scoren op jouw favoriete artikelen, waaronder deze JBL JBLCHARGE5TEAL.

Specificaties JBL Charge 5 Turquoise

Merk

JBL

Fabrikantcode

JBLCHARGE5TEAL

Omschrijving van de JBL Charge 5 Turquoise

De JBL Charge 5 Turquoise is dé ultieme metgezel voor avonturen in de buitenlucht. Met zijn IP67-certificering is deze draagbare speaker volledig waterdicht en stofbestendig, waardoor je hem zonder zorgen kunt meenemen naar het strand of zelfs in het zwembad kunt gebruiken. Geen enkele hoeveelheid water of zand kan deze krachtige speaker beschadigen! Maar dat is niet alles - de JBL Charge 5 Turquoise is ook uitgerust met een handige ingebouwde powerbank. Dus als de batterij van je smartphone leeg raakt terwijl je onderweg bent, kun je eenvoudig je telefoon aansluiten en opladen. Zo kun je blijven genieten van je favoriete muziek, zonder je zorgen te maken over een lege batterij. Daarnaast biedt de PartyBoost functie van de JBL Charge 5 Turquoise je de mogelijkheid om deze speaker te koppelen aan een andere JBL PartyBoost speaker. Hiermee creëer je een indrukwekkend stereogeluid en kun je het volume naar een hoger niveau tillen. En met een batterijduur van maar liefst 20 uur op een volle lading, kun je de hele dag en nacht feesten zonder dat de muziek ooit stopt. Kortom, met de JBL Charge 5 Turquoise heb je de perfecte combinatie van duurzaamheid, functionaliteit en hoogwaardig geluid, allemaal verpakt in een stijlvolle en opvallende turquoise kleur.

Pluspunten
  • Het ontwerp, dat stof- en waterbestendig is, maakt de speaker geschikt voor gebruik buitenshuis. Je kunt een smartphone opladen via de USB-uitgang van de speaker. Verbind de speaker met een andere JBL PartyBoost speaker voor een hoger volume.

Minpunten
  • Je verbindt deze speaker niet met zijn voorganger, de JBL Charge 4.

Veelgestelde vragen over de JBL Charge 5 Turquoise en de Black Friday deal

Om te kijken wat de Black Friday deal is voor de JBL Charge 5 Turquoise klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan doorverwezen naar de webshop waar je de Black Friday deal kunt bekijken.

Wij doen niet de verkoop van de JBL Charge 5 Turquoise. Als je de JBL Charge 5 Turquoise wenst aan te schaffen ga je naar de webwinkel door op de button ‘Bekijk de prijs’ te klikken.

De kwaliteit van de JBL Charge 5 Turquoise is met Black Friday hetzelfde als andere dagen. Echter krijg je met Black Friday korting.

Bekijk nog meer Back Friday deals