Search
Close this search box.
  1. blackfriday
  2. JBL Cinema SB170

zb_mp_product] Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deal voor de JBL Cinema SB170. Tijdens Black Friday kan je flinke korting scoren op jouw favoriete artikelen, waaronder deze JBL JBLSB170BLKEP.

Specificaties JBL Cinema SB170

Merk

JBL

Fabrikantcode

JBLSB170BLKEP

Omschrijving van de JBL Cinema SB170

Stap binnen in een wereld van meeslepende geluidservaringen met de JBL Cinema SB170. Deze soundbar biedt je de mogelijkheid om films en muziek op een geheel nieuw niveau te ervaren. De bijgeleverde subwoofer levert diepe bastonen die perfect samensmelten met het heldere geluid van de soundbar. Hierdoor komen explosies in films tot leven en worden de melodieën van je favoriete muziek indrukwekkender dan ooit tevoren. Wat deze soundbar echt bijzonder maakt, is de integratie van Dolby Atmos-technologie. Hierdoor wordt het geluid via het plafond weerkaatst en creëert het een meeslepende en ruimtelijke geluidsbeleving. Of je nu een actiefilm kijkt of naar muziek luistert, je wordt volledig ondergedompeld in het geluid. Naast de geweldige geluidskwaliteit biedt de JBL Cinema SB170 ook handige functies. Dankzij de spraakmodus kun je stemmen helder en duidelijk verstaan, zodat je geen enkel woord mist tijdens het kijken van het journaal of je favoriete serie. En met de ingebouwde bluetooth-functie kun je eenvoudig je telefoon verbinden en je favoriete muziek rechtstreeks naar de soundbar streamen. Kortom, met de JBL Cinema SB170 haal je niet alleen een krachtige soundbar in huis, maar ook een complete geluidservaring die al je zintuigen prikkelt. Stap binnen in de wereld van indrukwekkend geluid en geniet van elke film en muziekstuk alsof je er zelf bij.

Pluspunten
  • Met de subwoofer kun je luisteren naar diepe bastonen in combinatie met het heldere geluid van de soundbar voor een intensere geluidsbeleving. Dolby Atmos zorgt ervoor dat het geluid via het plafond naar je luisterpositie wordt gestuurd, waardoor je kunt genieten van een ruimtelijk geluid. Je kunt draadloos je favoriete nummers streamen naar de soundbar via bluetooth.

Minpunten
  • Met je stem bedien je de soundbar niet.

Veelgestelde vragen over de JBL Cinema SB170 en de Black Friday deal

Om te kijken wat de Black Friday deal is voor de JBL Cinema SB170 klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan doorverwezen naar de webshop waar je de Black Friday deal kunt bekijken.

Wij doen niet de verkoop van de JBL Cinema SB170. Als je de JBL Cinema SB170 wenst aan te schaffen ga je naar de webwinkel door op de button ‘Bekijk de prijs’ te klikken.

De kwaliteit van de JBL Cinema SB170 is met Black Friday hetzelfde als andere dagen. Echter krijg je met Black Friday korting.